zmenšení prsou
Klára zaslal(a) v 13.6.2007 18:38:
Dobrý den. Je mi 25 let a mám ke své postavě nepřiměřeně velká prsa (vel. D až E). Těhotenství plánuji přibližně za tři roky. Doporučili byste mi operaci ještě před nebo raději po těhotenství. Jaké konkrétní komplikace mohou s upravenými prsy během těhotenství nastat? Děkuji za odpověď.
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
15.6.2007 7:36:
Pokud Vám velké prsy nedělají příliš velké obtíže, je určitě lepší počkat s operací až po posledním těhotenství. Provedení operace dříve má následující rizika: § I když existují techniky operace, které prsní žlázu šetří, nebude je u Vás asi možné použít a při kojení byste mohla mít problémy (také nemusela) ve smyslu tvorby cyst, bolestí …. problémy s kojením. § Během těhotenství a po něm se Vaše prsy pravděpodobně změní a operaci by potom bylo nutné opakovat. Jsou ženy s takovými problémy s velkými prsy, že se jim vyplatí operaci podstoupit před těhotenstvím se všemi riziky. Rozhodnutí je na Vás plastický chirurg Vám s ním pomůže
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.6.2007 7:13:
Dobrý den , doporučujeme operaci po těhotenství.
odpověd
13.6.2007 20:51:
Doporučuji operaci prsů rozhodně po těhotenství, s pozdravem dr. Paděra
odpověd
13.6.2007 19:53:
Dobrý den. Pokud plánujete děti v několika málo letech, počkejte s operací až po těhotenství, které Vaše prsa změní. V případě že byste chtěla operaci dříve a ta bude provedena správně, s kojením nebudete mít žádné problémy. S pozdravem, PEM