Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Zmenšení prsou - Zmenšení prsou

Zmenšení prsou

Kudílkova zaslal(a) v 13.7.2007 22:33:   

Dobrý večer. Je mi 28 let a porodila jsem 4 děti, Měřím 168 cm a vážím 85 kg, prsa mi po deětech a kojení narostly z 85C tak, že i podprsenka 90f je mi malá. Víc jak rok trpím silnými bolestmi hlavy a krční páteře, doposud jsem si myslela, že je to migréna, ale dozvěděla jsem se, že to může být od prsou. Ze svých nadměrných ... jsem opravdu neštástná, už jen kvůli nákupu oděvů. Chtěla jsem se zeptat, jestli mám nárok na tento zákrok a zda by mohl být hrazem zdr. pojištˇovnou. děkuji za odpovědˇ.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jan Doskočil MUDr. Jan Doskočil
14.7.2007 22:14:

Dobrý večer. Velmi pravděpodobně budete mít nárok na zákrok hrazený pojišťovanou. Zákrok však musí schválit revisní lékař Vaší pojišťovny. Musíte si opatřit doporučení ortopeda a mammologa. Potom lze žádat o schválení Vaší operace. S pozdravem MUDr. Jan Doskočil

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Zmenšení prsou
7.8.2007:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova