Zmenšení prsou
Lenka zaslal(a) v 19.7.2007 1:08:
Přeji všem dobrý den,je mi 36 let a mám dvě krásné, zdravé děti, další již neplánuji. Během těhotenství jsem přibrala cca 30 kg. Váha jde sice pomalu dolů ( shodila jsem již 20 kg ), ale velká, povadlá prsa zůstávají. Vadí mi nejen při sportování, ale hlavně působí špatně na moji psychiku. Velikost podprsenky mám 85 C-D. Potřebovala bych se s někým poradit,jak mít opět krásné (menší) přitažlivé poprsí. Děkuji za odpověď.
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
24.7.2007 18:59:
Dobrý den paní Lenko, není nic jednoduššího, než se objednat na konzultaci. Pokud byste měla zájem, ozvěte se. Hezký den, PEM
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.7.2007 17:07:
Vážená paní Lenko, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
odpověd
19.7.2007 17:47:
Dobrý den paní Lenko, není nic jednoduššího,nž se objednat na konzultaci se zkušeným plastickým chirurgem,který Vám doporučí nejvhodnější a nejšetrnější způsob řešení Vašeho problému. Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.