Zmenšení prsou
Daniela zaslal(a) v 22.7.2007 19:27:
Dobrý den, mám takový problém: mám 28 let a máám obrovská prsa (80I).Už si ani nemám kde koupit podprsenku. Navíc jsem si v pravém prsu objevila hrudky a byla jsem na mamografu. Lékař mi oznámil, že to jsou jen 2 uzlinky a vůbec nenavrhl žádnou léčbu. Velice uvažuju o zmenšení, ale nevím jestli to nebude riziko s těmi uzlinkami? Děkuji za odpověď.
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
24.7.2007 16:37:
Vážená paní Danielo, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
23.7.2007 19:29:
Dobrý den Danielo, objednejte se na konzultaci,kde Vám zkušený plastický chirurg vysvětlí způsob ev.operace,rizika a navrhne cenový plán.Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.
odpověd
23.7.2007 8:11:
Dobrý den. Pokud Vám lékař řekl, že nejde o nic vážného, pak věřte odborníkovi. Tyto uzlíky nejsou kontraindikací k operaci a nepřináší zvýšená rizika. Hezký den. PEM