zmenšení prsou
chitkitka zaslal(a) v 23.7.2007 22:58:
Dobrý den, je mi 20 let a mám velikost prsou 80D. Jejich velikost mi začala vadit hlavně při sportu, ale poslední dobou pozoruji stále větší bolest zad. Zvažuji plastickou operaci, ale nevím, jak začít. Bojím se, že mi všude řeknou že jsem na ní mladá. Můžete mi nějak poradit? Děkuji
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
25.7.2007 11:41:
Dobrý den.Jestliže Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.7.2007 18:33:
Dobrý den. Objednejte se osobní konzultaci na některou z klinik. Hezký den, PEM
odpověd
24.7.2007 16:20:
Vážená slečno, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal
odpověd
24.7.2007 8:12:
Dobrý den. Modelace dámského poprsí je jednou z nejčastěji prováděných operací.Zákrok se provádí v celkové narkoze,trvá asi 60 min a vyžaduje 24.hodinovou hospitalizaci.Začněte tím,že se objednáte k nezávazné konzultaci u plastického chirurga a ten vám vše do detailu vysvětlí a najde pro vás nejlepší řešení. S pozdravem Lékařský dům Praha 7