Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenšení prsou - Zmenšení prsou

zmenšení prsou

Jana zaslal(a) v 3.8.2007 8:50:   

Dobrý den. Chtěla bych si nechat zmenšit prsa. Je mi 42 let, má vel. při výšce 175cm je 85E-F. Zajímá mě, jestli v tomto věku je nutné nějaké spec. vyšetření, jestli do tohoto musím zapojit svého lékaře nebo vyš. udělá klinika. Dále jak dlouho je lepší zůstat v klidu, nenamáhat se. Po operaci budu moct odjet sama domů, jak dlouhá je hosp. v zařízení? Jsem z Havířova, ráda bych šla na kliniku někde poblíž.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
3.8.2007 19:19:

Dobrý den.Na našem pracovišti jsme zvyklí se o pacienta komplexně postarat,takže nemusíte nikoho angažovat a stačí přijít jen na konzultaci.Hospitalizace trvá 1-2 dny,ale potřebujete odvoz.V případě,že Vám bude vyhovovat mé pracoviště v Havířově,rád Vás na konzultaci uvítám.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:zmenšení prsou
zmenšení prsou:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova