Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenšení prsou - Zmenšení prsou

zmenšení prsou

Líba zaslal(a) v 5.8.2007 19:18:   

Dobrý den,mam zdravotní problémy,kvůli velkým prsům,bolesti zad a kvůli hmotnosti prsou se hrbím. Je mi 20 let,mam 1 dítě.Chtěla bych se zeptat jestli je možné,aby operaci hradila zdrav. pojišťovna ze zdrav.důvodů.Předem děkuji za odpovědi.

Vaše odpověd

Dobrý den. Ano, je to možné, jen si poté musíte vybrat zdravotnické zařízení, které má s Váší pojišťovnou smlouvu. Hezký den, PEM

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Tereza
14.8.2007 18:37:

Dobrý den Líbo... nevěřtě v pojišťovny. Ja si vsechna potvrzeni vyridila. V pojistovne mi az nasledne sdelili, ze ze zdravotnich duvodu je mozne operaci provest, ovsem ze mi schvali pouze maximalni redukci. A jednicky opravdu mit nehodlam. Takze takto funguje Vase zdravotni pojisteni ;o))

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
6.8.2007 8:16:

Dobrý den, ano pokud budete mít doporučení od ortopeda či neurologa. Srdečně zdravím.

< Předchozí:zmenšení prsou
Redukční plastika prsou:Další >

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 3.100 CZK
  • Ceny do 39.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova