zmenšení prsou
Líba zaslal(a) v 5.8.2007 19:18:
Dobrý den,mam zdravotní problémy,kvůli velkým prsům,bolesti zad a kvůli hmotnosti prsou se hrbím. Je mi 20 let,mam 1 dítě.Chtěla bych se zeptat jestli je možné,aby operaci hradila zdrav. pojišťovna ze zdrav.důvodů.Předem děkuji za odpovědi.
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
20.8.2007 9:03:
Dobrý den. Ano, je to možné, jen si poté musíte vybrat zdravotnické zařízení, které má s Váší pojišťovnou smlouvu. Hezký den, PEM
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Tereza
14.8.2007 18:37:
Dobrý den Líbo... nevěřtě v pojišťovny. Ja si vsechna potvrzeni vyridila. V pojistovne mi az nasledne sdelili, ze ze zdravotnich duvodu je mozne operaci provest, ovsem ze mi schvali pouze maximalni redukci. A jednicky opravdu mit nehodlam. Takze takto funguje Vase zdravotni pojisteni ;o))
odpověd
6.8.2007 8:16:
Dobrý den, ano pokud budete mít doporučení od ortopeda či neurologa. Srdečně zdravím.