zmenšení prsou
Květa zaslal(a) v 10.1.2007 10:19:
Dost často mám velké bolesti krční páteře, zdůvodu velkých prsou mě paní obvodní doktorka poslala na ortopedii, kde mi doporučili zmenšení prsou. Je možné najít kliniku, která provádí zmenšení prsou za spoluúčastí VZP? Děkuji za odpověď.
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.100 CZK
- Ceny do 39.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
10.1.2007 13:09:
Dobrý den, děkuji za dotaz.Máte -li blízko do Hr.Králové, provádíme v sanatoriu SANUS po schválení RL zmenšování prsů za úhrady ZP.Nashledanou, Dr.Remeš 775 29 61 61
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.1.2007 10:44:
znovu opakuji vaše formulace je zavádějící a de facto proti zákonu!!!, buď vám ZP povolí úhradu ze zdrav. pojištění anebo si musíte vše kompletně hradit. Není to jako ve stomatologii. Nabídne-li vám někdo spoluúčast, je to nelegální. O vyjádření ZP žádá lékař, který smlouvu s ZP má a vás bude operovat. K žádosti se přikládá: váha, výška, předpoklad množství odebrané tkáně, vyjádření mammologa, ortopeda a neurologa s tím, jaké léčba již byla a s jakým výsledkem, smlouvu mají prakticky všechna větší a úplně všechna universitní pracoviště, s pozdravem doc Dušková
odpověd
Květa
11.1.2007 8:59:
Dobrý den paní docentko, byla jsem velmi překvapená, když jsem četla Vaši odpověď. Pokud jsem měla možnost se na nějakou kliniku obrátit, tak informace byla pouze hradit vše, nikde nebyla nějaká možnost hrazení ZP. Proto jsem se ptala, jestli vůbec nějaká možnost za spoluúčast je. Moc děkuji, že jste mi napsala, že tato možnost je de facto proti zákonná.