zmenšení prsou
Alena zaslal(a) v 10.4.2008 12:27:
Dobrý den, je mi 35 let a než jsem otěhotněla tak jsem měla velikost 80B(byla pro mě ideální).Po dvou dětech se mi prsa zvětšila na vel.85C.Když jsem začátkem února přestala kojit, tak mi začali problémy s hrudní páteří. Byla jsem poslána na rentgen a ten ukázal dva srostlé obratly a incip.poškození meziobratl. plotének Th7/8 a Th9/10(prý jsem musela prodělat nějaký úraz). Chodím již 2 měsíce na fyzioterapii, ale výsledek mizivý. Naopak začínám po kojení svěšenější prsa a začínám mít takový tah na hrudi s tím spojený (mám těžší i dech a když si dám prsa výš, tak je to v pořádku).Chci se poradit, jestli tyto problémy pomůže vyřešit zmenšení poprsí.Předem děkuji za odpověď.
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 17.000,- CZK
- Ceny do 45.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
12.4.2008 9:35:
Dobrý den, z popisu,který uvádíte bude třeba mezioborové spolupráce.Bylo by třeba vaši problematiku prokonzultovat v oblasti neurologie,ev. neurochirurgie, fyziotherapie a plastické chirurgie.Je vhodné,aby Vás plastických chirurg viděl a měl k dispozici všechny podklady od kolegů ostatních oborů. Bohužel jen z popisu nelze jednoznačně sdělit,zdali vaše problémy plastická operace vyřeší. V úctě MUDr. Šulcová Hejnalová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.4.2008 17:48:
Dobrý den, nejsem si jistý, že by operace Vaše obtíže odstranila. Velikost prsů C je zcela běžná. Razantnější redukce, kterou by se odlehčilo páteři, by reprezentovala zmenšení aspoň o dvě čísla tj. na výslednou velikost A. Otázka je, do jaké míry by Vás takováto velikost prsů esteticky uspokojovala. Srdečně zdravím.
odpověd
10.4.2008 14:10:
Dobrý den, nejlepší by bylo podstoupit konzultaci,při které se posoudí nález. Zmenšení prsů by vaše obtíže pravděpodobně vyřešilo. Zdravím MUDr. Hubert Topinka Lékařský dům Praha 7,www.kosmeticka-chirurgie.cz