Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenšení prsou - Zmenšení prsou

zmenšení prsou

Alena zaslal(a) v 10.4.2008 12:27:   

Dobrý den, je mi 35 let a než jsem otěhotněla tak jsem měla velikost 80B(byla pro mě ideální).Po dvou dětech se mi prsa zvětšila na vel.85C.Když jsem začátkem února přestala kojit, tak mi začali problémy s hrudní páteří. Byla jsem poslána na rentgen a ten ukázal dva srostlé obratly a incip.poškození meziobratl. plotének Th7/8 a Th9/10(prý jsem musela prodělat nějaký úraz). Chodím již 2 měsíce na fyzioterapii, ale výsledek mizivý. Naopak začínám po kojení svěšenější prsa a začínám mít takový tah na hrudi s tím spojený (mám těžší i dech a když si dám prsa výš, tak je to v pořádku).Chci se poradit, jestli tyto problémy pomůže vyřešit zmenšení poprsí.Předem děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

Dobrý den, z popisu,který uvádíte bude třeba mezioborové spolupráce.Bylo by třeba vaši problematiku prokonzultovat v oblasti neurologie,ev. neurochirurgie, fyziotherapie a plastické chirurgie.Je vhodné,aby Vás plastických chirurg viděl a měl k dispozici všechny podklady od kolegů ostatních oborů. Bohužel jen z popisu nelze jednoznačně sdělit,zdali vaše problémy plastická operace vyřeší. V úctě MUDr. Šulcová Hejnalová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
10.4.2008 17:48:

Dobrý den, nejsem si jistý, že by operace Vaše obtíže odstranila. Velikost prsů C je zcela běžná. Razantnější redukce, kterou by se odlehčilo páteři, by reprezentovala zmenšení aspoň o dvě čísla tj. na výslednou velikost A. Otázka je, do jaké míry by Vás takováto velikost prsů esteticky uspokojovala. Srdečně zdravím.

Dobrý den, nejlepší by bylo podstoupit konzultaci,při které se posoudí nález. Zmenšení prsů by vaše obtíže pravděpodobně vyřešilo. Zdravím MUDr. Hubert Topinka Lékařský dům Praha 7,www.kosmeticka-chirurgie.cz

< Předchozí:mamaplastika - pooperační problémy

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 17.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova