Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenšení prsou - Zmenšení prsou

zmenšení prsou

Lucie zaslal(a) v 11.5.2008 15:42:

Dobrý den, je mi 18 let a mám podobný problém jako Kristýna.Měřím jen 150 cm a prsa o velikosti 70E se k mé postavě nehodí. Navíc mi brání ve sportování a hlavně se necítím psychicky dobře. Chtěla bych si je nechat zmenšit, ale četla jsem, že to v tomto věku není vhodné. Šlo by to i přes to? Děkuji za odpověď.
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
18.6.2008 22:29:

Zdravím Vás. Naprosto chápu Vaše pocity.Velikost prsů E musí být jak fyzicky,tak psychicky hodně zatěžující.v 18 ti letech je ale již organismus dostatečně celkově stabilizován natolik, že operaci je již možno provést.Je-li pro Vás dostupná Ostrava, můžete se k nám objednat na konzultaci-596 123 854. Veškeré podrobnosti o zákroku najdete na našich stránkách www.plastickachirurgie.com S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Petr Hýža MUDr. Petr Hýža
12.5.2008 8:29:

Milá Lucie, operace je samozřejmě vhodnější později, nicméně i v tomto věku je možná. Kojení je po redukci možné jen u některých pacientek. Rovněž musíš počítat s tím, že prsa se mohou později ještě zvětšit a změnit svůj tvar. Přeji hezký den. Dr. Hýža

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
11.5.2008 23:56:

Dobrý den.Jak již bylo řečeno,již ve Vašem věku je operace možná.Cena u nás je 30 000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých působišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
11.5.2008 22:49:

Jestliže vám opravdu vadí, je operace možná. Musíte se ale smířit s určitým omezením - především kojení - v budoucnosti. Ale bližší vám jistě vysvětlí plastický chirurg, kterého si vyberete. Zdraví Dr Svoboda

Dobrý den paní Lucie, operace zmenšení prsou je možná i v tomto věku,ale je třeba mít na paměti,že pokud budete mít děti, prsy se v těhotenství zvětší a rozšíří se i jizvy po operaci. K dalšímu je ale nutná osobní konzultace a vyšetření. S přáním pěkného dne MUDr. L. Šulcová 605988676

< Předchozí:zmenšení

Reklama

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 19.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova