Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - ZMENŠENÍ PRSOU - Zmenšení prsou

ZMENŠENÍ PRSOU

JITKA zaslal(a) v 4.7.2008 7:36:

Dobrý den,je mi 32 let,mám 2 děti a velikost 80E.Před 3 lety mi byl zjištěn fibroadenom(beze změn). Chtěla bych podstoupit zmenšení!!!Prosím poraďte?
Vaše odpověd

Jitko,fibroadenom není překážkou operace.Před operací je nutný čerstvé vyšetření prsou-mammograf.Odstranění fobroadenomu by bylo nejspíš součástí redukce prsou.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den Jitko. Fibroadenom ještě nemusí být překážkou ke zmenšení prsou a naopak adenom lze při operaci odtranit a zaslat na histologické vyšetření. Navrhovala bych Vám osobní konzultaci s panem doktorem Miroslavem Krejčou, který Vám vše vysvětlí. Před operací pravděpodobně budete potřebovat vyšetření mammografem, popřípadě ultrazvukem. Vše se ale odvíjí až od konzultace s chirurgem a Vaším současným nálezem. S Pozdravem Lékařské Centrum PEM

Poradím. Navštivte plastického chirurga.Zdraví Dr Svoboda

< Předchozí:PROSÍM PORAĎTE
zmenšení prsou laserovou metodou :Další >

Reklama

Zákrok

Zmenšení prsouZmenšení prsou
Nadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zmenšení prsou:
  • Ceny od 18.000,- CZK
  • Ceny do 45.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova