ZMENŠENÍ PRSOU
JITKA zaslal(a) v 4.7.2008 7:36:
Dobrý den,je mi 32 let,mám 2 děti a velikost 80E.Před 3 lety mi byl zjištěn fibroadenom(beze změn). Chtěla bych podstoupit zmenšení!!!Prosím poraďte?Reklama
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 18.000,- CZK
- Ceny do 45.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
4.7.2008 19:42:
Jitko,fibroadenom není překážkou operace.Před operací je nutný čerstvé vyšetření prsou-mammograf.Odstranění fobroadenomu by bylo nejspíš součástí redukce prsou.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
4.7.2008 8:55:
Dobrý den Jitko. Fibroadenom ještě nemusí být překážkou ke zmenšení prsou a naopak adenom lze při operaci odtranit a zaslat na histologické vyšetření. Navrhovala bych Vám osobní konzultaci s panem doktorem Miroslavem Krejčou, který Vám vše vysvětlí. Před operací pravděpodobně budete potřebovat vyšetření mammografem, popřípadě ultrazvukem. Vše se ale odvíjí až od konzultace s chirurgem a Vaším současným nálezem. S Pozdravem Lékařské Centrum PEM
odpověd
4.7.2008 8:36:
Poradím. Navštivte plastického chirurga.Zdraví Dr Svoboda