Zmenšení prsou
xxxxxx zaslal(a) v 19.7.2008 18:32:
Dobrý den, moje velikost prsou je ''jen'' 90D, větší problém však je v mém věku. Nedávno mi bylo šestnáct let. Začínají mě bolet záda a musím omezit sport, což mi vadí nejvíce. Proto mám dotaz, zda lze předpokládat, že mi až do dvaceti let mohou růst. Můžu vůbec něco udělat proto, abych zastavila růst? A lze jít na operaci již v osmnácti letech? Předem stokrát děkuji za odpovědi.Reklama
Zákrok
Zmenšení prsouNadměrné vyvinutí prsou je problémem, který trápí mnoho žen. Nejedná se o problém pouze estetický, ale také zdravotní. Nadměrná velikost a hmotnost prsou vede k mnoha zdravotním potížím. Nadměrná velikost prsou přináší také nemalé psychické obtíže.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 19.000,- CZK
- Ceny do 45.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Marcela
4.9.2008 11:38:
ahoj xxxxxxx, růst rozhodně ničím nezastavíš, já měla v 16 prsa jako ty, teď je mi 24 a mám už velikost F, je to dáno v genech, bohužel. A růst ti budou rozhodně déle než do 20, mně se za poslední rok zase zvětšily o jednu velikost... Na operaci můžeš kdykoliv, potřebuješ ale souhlas jednoho z rodičů, ale v tvém věku ti to žádný plastický chirurg nejsppíš nedoporučí, protože jsi mladá a neměla jsi ještě děti (v těhotenství totiž dochází ke zvětšení mléčné žlázy a opravená prsa to deformuje a většinou to vyžaduje další korekční operaci). Velká prsa jsou prostě prokletí!!!!!!! Navíc D ještě není extrém, takže by sis musela hradit operaci sama a to představuje náklad 30 - 40 tisíc... bohužel
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
maith
11.8.2008 14:02:
ahoj xxxxxx, jsi si jistá, že to je pro Tebe dobrá velikost podprsenky? Zkusila ses někdy změřit? Zkus se taky mrknout na sblog busthalter, v záložce bra-fitting je tam spousta informací o tom, jak má dobrá podprsenka vypadat
odpověd
Padzula
30.7.2008 16:27:
Nemusíš čekat ani do 18 let.Stačí jen když s tím souhlasí rodiče :o) Růst nijak nezastavíš to nejde.