Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Zvětšení Prsou Diskuze, Plastika prsou Diskuze

Diskuze - Zvětšení prsou

Poznamka: Pokud máte otázku ke svému nedávnému zákroku nebo se na zákrok právě nyní chystáte, poradí vám nejlépe váš lékař, který zákrok provedl nebo provede a zná všechny podrobnosti. Obraťte se raději přímo na něj.

Pro odeslání diskusního příspěvku prosíme vyberte Váš region
Mapa Hlavní město Praha Středočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Karlovarský kraj Plzeňský kraj Jihočeský kraj Kraj Vysočina Jihomoravský kraj Zlínský kraj Královehradecký kraj Pardubický kraj Olomoucký kraj Moravskoslezský kraj
Vložit nový dotaz:

Linda zaslal(a) v 7.9.2007 23:04:

Odpovědět

sauna s infračerveným zářením

Dobrý večer, moho používat neomezeně saunu s infračerveným zářením? děkuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

Reakcí celkem: 1Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr.  Robert Remeš1x

L. zaslal(a) v 7.9.2007 21:56:

Odpovědět

masaze

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci sa robia masaze prs po zvacseni, ked bol implantat vkladany pod sval. Pocula som ze sa robia masaze len ak je vlozeny pod zlazu. Za odpoved dakujem.

Reakcí celkem: 2Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr. Martin Kloud1x
  • prim. MUDr. Hubert Topinka1x

lala zaslal(a) v 7.9.2007 18:52:

Odpovědět

cenová relace

dobrý den, chtěla bych se zeptat v jaké cenové relaci se zhuba pohybuje dnešní augmentace prsou?

Reakcí celkem: 8Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr. Martin Kloud1x
  • MUDr. Libor Polák1x
  • Klinika Laser Esthetic1x
  • Lékařské centrum PEM1x
  • MUDr. Janka Točíková1x
  • Klinika GHC Praha1x
  • Lékařský dům Praha 71x
  • MUDr. Tomáš Doležal1x

Peta zaslal(a) v 7.9.2007 16:33:

Odpovědět

silikony a potápění?

Dobrý den, přemýšlím o augmentaci, ale profesionálně se věnuji potápění. Chtěla bych se zeptat zda se nemůže něco stát s implantáty ve velké hloubce, např. poškození tlakem atd. Děkuji za odpověď

Reakcí celkem: 4Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr.  Robert Remeš1x
  • MUDr. Svatopluk Svoboda1x
  • Ústav estetické medicíny - Karlovy Vary1x

Veronika zaslal(a) v 7.9.2007 12:29:

Odpovědět

augmentace

Přeji hezký den,chtěla sem se zeptat pokud mám prsa nulky a velikost implantátů mám mít 240 ml,jáká pak bude moje velikost prsou budou to tak dvojky nemám vůbec představu.Vím že to nemůžete posoudit pokud ste neviděl má prsa ale prosím alespoň o přibližnou odpověď.Děkuji Veronika

Reakcí celkem: 3Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr.  Robert Remeš1x
  • MUDr. Jiří Paděra1x

Ala zaslal(a) v 6.9.2007 15:30:

Odpovědět

Jizva

Dobrý den, chtěla bych podstoupit v blízké budoucnosti operaci zvětšení prsou. A proto jsem se chtěla bych se zeptat, zda by šla tato operace provést, tak aby byla možnost, že by zůstaly jizvy nepatrné spíše nejlépe žádné. Predem děkuji mockrát za odpovědi Ala.

Reakcí celkem: 7Zobrazit všechny příspěvky

• Lékařské centrum PEM1x
  • MUDr. Martin Kloud1x
  • MUDr. Janka Točíková1x
  • Klinika Laser Esthetic1x
  • MUDr. David Tomášek1x
  • MUDr. Libor Polák1x

Renata zaslal(a) v 6.9.2007 12:28:

Odpovědět

implantát

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem 18 dní po augmentaci kulatý impl. 280ml pod žlázou, původní velikost prsou byla slabé A. Při masáži jsem si u jednoho prsu ze spodu nahmatala něco a nevím co by to mohlo být. Nevím zda by to mohl být okraj implantátu, pokud si na to šahám připadá mi to jako Větší prázdné místo naplněné tekutinou s kterým si mohu hýbat, ale nehýbu si s celým prsem pouze s tím jakoby válečkem.Nemohla by to být třeba počáteční kapsula? Nebo je to opravdu impl. který nepokrývá celá prsí žláza? Na kontrolu jdu až za měsíc a tak se raději zkouším zeptat zde i když je to asi špatně popsané snad by některý pan doktor alespon mohl tochu odepsat. Objevilo se to během dvou dnů. Děkuji mockrát za odpovědi

Reakcí celkem: 3Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr. Aleš Fibír1x
  • MUDr. David Tomášek1x

monika zaslal(a) v 6.9.2007 9:41:

Odpovědět

plastika prsou

jsou inplantaty trvale,nebo se musi po urcite dobe vymenit?

Reakcí celkem: 4Zobrazit všechny příspěvky

• Lékařské centrum PEM1x
  • MUDr. Martin Kloud1x
  • MUDr.  Robert Remeš1x
  • MUDr. David Tomášek1x

Silia zaslal(a) v 5.9.2007 23:55:

Odpovědět

posunutie implantatu

Prijemny vecer! Chcela by som sa opytat, co moze byt na pricine ze sa posunie implantat? Spim na chrbte, setrim sa, nosim podprsenku aj pas no i napriek tomu sa mi lavy implantat posunul nizsie. Alebo este je mozne ze to je opuch a posobi to opticky tak ze je lava strana nizsie? Som 2tyzdne po operacii. Je mozne tlacenim na implantat ho posunut vyssie?

• MUDr.  Robert Remeš1x
  • MUDr. Aleš Fibír1x

chanelina zaslal(a) v 5.9.2007 21:14:

Odpovědět

pro Dr. z kliniky SANUS

Dobrý den, za cca 6 týdnů jsem objednaná na kliniku Sanus na augmentaci a chtěla bych se zeptat - sice se tu něco o wobenzimu psalo, ale mohla bych ho začít brát už před operací a kolik a kolikrát tablet za den? Dnes mi lékarník řekl, že je to zbytečné, ale pokud by to mělo i minimální kladný účinek, tak ho raději budu užívat už dříve. Děkuji za odpověď

• MUDr.  Robert Remeš1x
  • MUDr. Martin Kloud1x

< Předchozí Stránka: 126/226 Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 166
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova