Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Zvětšení Prsou Diskuze, Plastika prsou Diskuze

Diskuze - Zvětšení prsou

Poznamka: Pokud máte otázku ke svému nedávnému zákroku nebo se na zákrok právě nyní chystáte, poradí vám nejlépe váš lékař, který zákrok provedl nebo provede a zná všechny podrobnosti. Obraťte se raději přímo na něj.

Pro odeslání diskusního příspěvku prosíme vyberte Váš region
Mapa Hlavní město Praha Středočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Karlovarský kraj Plzeňský kraj Jihočeský kraj Kraj Vysočina Jihomoravský kraj Zlínský kraj Královehradecký kraj Pardubický kraj Olomoucký kraj Moravskoslezský kraj
Vložit nový dotaz:

Majka zaslal(a) v 25.8.2007 10:52:

Odpovědět

Masáže a silikonové plátky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jakou funkci mají silikonové plátky po obvodu prsu po augmentaci a po jaké době je možno sundat taktéž i funkce masáží předchází se tak riziko kapsule a tím se i uvolnují prsa, aby nebyli tak tuhá? Děkuji za odpověd

Nahlásit nevhodný příspěvek

Reakcí celkem: 1Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr.  Robert Remeš1x

irena zaslal(a) v 25.8.2007 10:11:

Odpovědět

augmentace

mam jit na zvětšení prsou k Dr.Kurialovi,v Č.B.Byla bych ráda,kdyby se mi ozvaly pacientky,který podstoupily tento zákrok,jak jsou spokojený.děkuji.

Veronika zaslal(a) v 25.8.2007 9:22:

Odpovědět

Augmentace

Přeji hezký den,v září se chystám na zvětšení prsou,až do včerejška než sem si začala číst některé dotazy které tady slečny píšou sem se operace nijak zvlášť nebála,ale teď mám docela strach.Jsem moc stíhlá 48kg na 170cm a mám strach aby implantáty nebyly znát na pohled a naomak,protože prsa nemám skoro žádná takže implantáty nebude pokrývat moc masíčka.Některé slečny tu píšou takových komplikací,že se opravdu bojím.Můj Pan Doktor je úžasný člověk a mám v něj plnou důvěru že pro mě vybral potřebnou velikost i ten pravý implantát.Jaký je rozdíl mezi kulatýma a anatomickýma implantátama při konečném výsledku?Nebudu mít prsa pak kulatá chtěla bych,aby vypadaly co nejpřirozeněji.Mockrát bych chtěla poděkovat Panu doktorovi Remešovi za předchozí odpověd,odivuji že se věnuje i cizím pacientkám a snaží se jim poradit.Děkuji a přeji vám hodně úspěšných operací.Veronika

• MUDr. Aleš Fibír1x

monika zaslal(a) v 24.8.2007 20:36:

Odpovědět

sport

Dobrý den, kdy se může začít sportovat po operaci a je to individuální? Aspoň jízda na kole, nebo aerobic se zapojením pouze spodní části těla?

Reakcí celkem: 2Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr.  Robert Remeš1x
  • MUDr. Aleš Fibír1x

Veronika zaslal(a) v 24.8.2007 20:19:

Odpovědět

augmentace

Dobrý večer Pane Doktore,11.09 se chystám na zvětšení prsou a byla bych velice ráda kdyby ste mi poradili s některými důležitými otázkami na které sem se zapoměla zeptat svého Pana Doktora,na Augmentaci se nepíše pracovní neschopnost?Jak se to řeší?Nerada bych přišla o práci,velikost implantátů mám mít 240ml je to velikost 240ml jednoho implantátu,nebo je to 120ml na každé prso?a jaká pak tedy bude konečná velikost mích prsou cca?Mockrát vám děkuji za vaše odpovědi.Veronika

• MUDr.  Robert Remeš1x

Marcela zaslal(a) v 24.8.2007 20:03:

Odpovědět

perfect clinic

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s Perfect clinic?díky

Reakcí celkem: 0Zobrazit všechny příspěvky

Dita zaslal(a) v 24.8.2007 9:36:

Odpovědět

lipo podprsenka

Dobrý den, proč se musí ta podprsenka nosit tak dlouho? Jsem dva týdny a už mě to nebaví nosit. Za jak dlouho budu moci tu hroznou ale důležitou věc sundat? Děkuji

Reakcí celkem: 2Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr. Martin Kloud1x
  • MUDr.  Robert Remeš1x

Monika zaslal(a) v 23.8.2007 20:39:

Odpovědět

Operace prsou

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak je to po oparaci prsou s pracovní neschopností.Jdu na operaci 29.8. A ještě jaké máte zkušenosti s českýma budějovicema,tam totiž na operaci jdu.Děkuji

Reakcí celkem: 3Zobrazit všechny příspěvky

• MUDr.  Robert Remeš1x

Marcela zaslal(a) v 23.8.2007 20:02:

Marcela zaslal(a) v 23.8.2007 15:38:

Odpovědět

mudr.Ondrejka klinika Esthe

Dobrý den,znáte někdo pana doktora z kliniky Esthe ? A jak jste byli spokojené? děkuji.

• MUDr. David Tomášek1x

< Předchozí Stránka: 132/226 Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 167
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova