Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - asymetrické implantáty - Zvětšení prsou (Augmentace)

asymetrické implantáty

Kristin zaslal(a) v 11.11.2007 18:22:   

Dobrý den, na zahraničním webu jsem našla informace o asymetrických implantátech, které se respektují tělo ženy a "přizpůsobují se". Zajímalo by mě, zda se už používá tento typ implantátu i u nás. Hodně mě to zaujalo, více na : http://www.asymetricimplants.com/Innovation.htm Děkuji Kristin

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jan Doskočil MUDr. Jan Doskočil
12.11.2007 20:44:

Dobrý den, tyto implantáty jsme před několika lety používali poměrně často. Jedná se o implantáty, které se vkládaly výhradně pod prsní žlázu a skutečně krátce po operaci vytvářely velice přirozený tvar prsů. Bohužel u velké části z nich po několika měsících docházelo k jejich posunutí nebo rotaci. Z toho důvodu je již nepoužíváme. MUDr. Jan Doskočil

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
12.11.2007 14:00:

Prakticky všechny ve světě používané implantáty se používají i u nás. Bez vašeho vyšetření ale nelze říci, jaké jsou právě pro vás vhodné. Zdraví Dr Svoboda

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Dvojité prso
antibiotika:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova