Augmentace+zmenšení prsních dvorců???
JaysBabe zaslal(a) v 15.8.2008 23:26:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné spojit augmentaci se zmenšením prsních dvorců. Ani tak nestojím o větší poprsí jako o hezčí :) po úbytku hmotnosti mi prsa viditelně povadla a v oblasti dvorců se mi i nehezky vyvěsila kůže, mám teď velikost 75C, problém je, že jako že mám nějaká prsa vypadám, pouze v podprsence. Při modelaci prsů, mi nepřijdou výsledky tak dobré, tak by mě zajímalo, jestli je vhodné poupravit tvar, augmentací s implantátem o malém objemu naráz se zmenšením prsních dvorců, je mi 26 let, nemám děti a v horizontu 7 let je ani neplánuji. Díky Veronika
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
26.8.2008 8:42:
Dobrý den Veroniko. Ano, zmenšení dvorců zároveň s augmentací je možné. Zda by to ale bylo vhodné ve Vašem případě, bez osobní konzultace nelze říci. PEM
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.8.2008 22:21:
Je dosti obtížné se seriozně vyjádřit k nějakému možnému řešení bez vašeho vyšetření.
Zdraví Dr Svoboda
odpověd
18.8.2008 19:08:
Ano, je to možné, bez osobní konzultace se však nelze vyjádřit. Zdravím, dr. Hýža
odpověd
17.8.2008 16:21:
Dobrý den, modelaci prsů u nevelkého poklesu z řezu jen kolem dvorců provádím. Pokud bude velikost implantátu úměrná, je možno provést současně i zvětšení. Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
16.8.2008 19:40:
Modelace se současným zvětšením implantáty se provádí a při této operaci se zmenšují i prsní dvorce. Samozřejmě záleží na Vaší souasné velikosti prsů, zda vůbec zvětšovat, zda tedy nepostačí pouze modelace. Tvarový výsledek při obou typech operací by měl být podobný. dr.Paděra