Augmentace a bolesti krční páteře
Michaela zaslal(a) v 16.6.2008 0:03:
Dobrý den, uvažuji již delší dobu o zvětšení prsou z velikosti číslo jedna na velikost číslo tři, bohužel mě několik let stále trápí každodenní bolesti krční páteře, časté blokády zad spojené i s bolestí do rukou. Z tohoto důvodu mám obavy, zda by mi augmentace ještě více nezhoršila dosavadní stav zad a netrpěla jsem většími bolestmi. Nemám samozřejmě odhad, kolik váží implantáty na obě prsa a na kolik procent to má vliv na záda. (Je mi 24 let, výška 168cm, váha 54kg) Jaké jsou Vaše zkušenosti a doporuční? Předem děkuji za Vaše cenné odpovědi!
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
23.6.2008 9:12:
Dobrý den. Zjistěte s odborníky, co je příčinou Vašich bolestí. Prsy to určitě nejsou. Potom příčinu bolestí odstraňte. To může být záležitost týdnů až měsíců. Zabráníte tak situaci, kdy po zákroku bude páteř zlobit dál, a Vy si budete myslet, že za to mohou implantáty. Augmentaci bych pak jako problém neviděl. NAshledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
16.6.2008 18:53:
Některé ženy podstupují redukční operaci prsou právě kvůli zmírnění potíží s bolestmi krční páteře. Ve Vašem případě, při velikosti prsou č. 1, nebudou bolesti páteře s velikostí prsou souviset. Po augmentaci většími implantáty by se však mohly potíže zhoršit. Zdravím. Dr. Hýža
odpověd
16.6.2008 14:11:
Bolesti zad - resp. krční páteře - a velikost prsů spolu mohou, ale také nemusí souviset. Máte-li časté bolesti krční páteře, jistě jste v pravidelné péči neurologa či rehabilitačního lékaře. Posoudit vhodnost implantátů pro vás může nejlépe někdo z nich, nikoliv plastický chirurg, který neví, co je hlavní příčinou vašich obtíží. Podle mého názoru by váha cca půl kilogramu - což je tak přibližně součet rozumných implantátů - vaší páteři výrazně ublížit neměla, ale stoprocentní záruku, že se vaše obtíže nezhorší, vám nikdo dát nemůže. Ale začal bych poradou u neurologa. Zdraví Dr Svoboda
odpověd
16.6.2008 10:12:
Dobrý den, osobně bych ve Vašem případě augmentaci nedoporučoval. Srdečně zdravím.