Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Registrace | Přihlášení | Kontakt

augmentace - Zvětšení prsou (Augmentace) - Diskuze

Veronika zaslal(a) v 3.7.2008 13:47:   

Dobrý den,Měla bych vážný zájem o augmentaci,ale můj největší strašák je plicní embolie,jsou tyto pooperační stavy časté?Musí mít člověk pro toto predispozice?Provádíte nějáká preventivní opatření proti tomuto stavu a když tak jaká?Jak dlouho po operaci se embolie může objevit,myslím jako následek operace?Děkuji za odpověď

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
10.7.2008 0:13:

Zdravím Vás a nemohu jinak než potvrdit, co Vám již napsali kolegové. Za 19 let mé chirurgické praxe jsem osobně tento problém řešit nemusel.Natož u zvětšování prsů. Prevence tromboembolie existuje a nasazuje se v případě potřeby. To řekně předoperační vyšetření,které s provádí před operací.Myslím, že se nemusíte této komplikace obávat. Je-li pro Vás dostupná Ostrava, rádi se Vám budeme věnovat.Máme s těmito operacemi mnoholeté dobré zkušenosti Veškeré podrobnosti najdete na našich stránkách : www.plastickachirurgie.com S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Daneš Raška
3.7.2008 22:44:

Problém plicní embolie je problémem v podstatě anesthesie. Na našem pracovišti již 15 let provádíme tyto operace v epidurální anesthesii, která výrazně snižuje možnost této komplikace. MUDr. Daneš Raška

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
3.7.2008 21:31:

Dobrý den, plicní embolizaci po augmentaci jsem nikdy nezažil a neznám takový případ ani z doslechu. Přesto se provádí rutinní preventivní opatření, které spočívá v předoperačním podání nízkomolekulárního heparinu, bandáži dolních končetin formou elastických punčoch, dostatečné hydrataci a včasné mobilizaci pacientky. Myslím, že můžete být naprosto klidná. Srdečně zdravím.

Milá Veroniko, jsem zcela a úplně přesvědčen, že vaše obavy jsou úplně zbytečné. Je pravda, že vždycky se může stát téměř cokoliv, ale plicní embolii po augmentaci prsů jsem za celou svou mnohaletou praxi nikdy nezažil. Samozřejmě, že důležité je dobré předoperační vyšetření, ale bez něj by vás žádný slušný plastický chirurg neměl operovat.Zdraví Dr Svoboda

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Zvětšení prsou je operace, prováděná v celkové anestezii a trvající asi 1-2 hodiny. Prsa se většinou zvětšují silikonovými implantáty, které jsou umístěny pod prsní žlázu nebo pod sval. Výběr implantátů a jejich uložení závisí na vašich požadavcích a konzultaci s lékařem. Hospitalizace po operaci trvá 1-2 dny, rekonvalescence většinou 7-14dní.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 5
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Obvykle od 53.726 CZK
  • Obvykle do 62.904 CZK
  • Průměr 58.315 CZK
Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více