Augmentace
Fibi zaslal(a) v 29.9.2008 19:18:
Dobrý večer.Jsem z Olomouce, můžete mi prosím doporučit dobrého plastického doktora?Děkuji.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
8.10.2008 23:38:
Záleží také jeho záleží na lokalitě, ve které plastického chirurga hledáte. Není - li pro Vás příliš vzdálená Ostrava, můžete prolistovat naše stránky : www.plastickachirurgie.com Zde najdete i podrobně popsané jednotlivé operace. Přeji příjemný den. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Leica
30.9.2008 7:31:
Dobrý den, jestli Vám můžu doporučit výborného operatéra, který sice není z Olomouce, ale z Hranic, což není z Olomouce zase taková dálka, tak se obraťte na pana prim. MUDr. Karla Ploce z nemocnice v Hranicích. Podstoupila jsem u něj augmentaci a s výsledkem jsem velmi spokojená.
odpověd
29.9.2008 23:25:
Dobrý den.
V případě,že Vám bude vyhovovat mé pracovišti na klinice Sanofyto v Brně na ul.M.Horákové 28,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,
MUDr.Libor Polák,607 115 715
odpověd
29.9.2008 21:20:
Dobrý den,
pokud nemáte nějaké doporučení na konkrétního plastického chirurga, doporučuji Vám konzultovat několik plastiků, mé služby Vám mohu nabídnout v Kojetíně nebo Valašském Meziříčí. Konzultaci je možno objednat na 0420737465660, www.kempny.eu nebo na kempny@kempny.eu. Pěkný večer přeje dr.T.Kempný