bez operace
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou je operace, prováděná v celkové anestezii a trvající asi 1-2 hodiny. Prsa se většinou zvětšují silikonovými implantáty, které jsou umístěny pod prsní žlázu nebo pod sval. Výběr implantátů a jejich uložení závisí na vašich požadavcích a konzultaci s lékařem. Hospitalizace po operaci trvá 1-2 dny, rekonvalescence většinou 7-14dní.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Zvětšení prsou (Augmentace):
- Obvykle od 53.726 CZK
- Obvykle do 62.904 CZK
- Průměr 58.315 CZK

odpověd
9.9.2008 11:41:
Dobrý den. Asi Vás zklamu, ale všechny tyto preparáty jsou takřka bez efektu. Hezký den, dr.Sirotek.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
5.9.2008 13:05:
Vážená paní, jsem plastický chirurg a objem poprsí dovedu zvětšit augmentační operací, jejíž výsledek nelze zpochybnit. Zcela upřímně Vám sděluji, že jakýmkoli práškům, mastem nebo jiným procedůrám které údajně poprsí zvětší nevěřím, považuji to za lacinou klamavou reklamu.
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207
odpověd
5.9.2008 10:00:
Účinek jestli vůbec, je minimální a není nikdy trvalý.
S pozdravem dr. Entner, dr. Vrbický
odpověd
5.9.2008 8:33:
Dobrý den. Preparáty založené na hormonální basi, např. antikoncepce, mohou velikost prsů po dobu užívání ovlivnit. Léky které máte pravděpodobně na mysli, např.reklamy v Tině, Rytmu života,a spol., jsou na zvětšení poprsí jen vyhozené peníze . Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
4.9.2008 21:32:
Je mi líto, ale já osobně se domnívám, že nepůsobí.
Alespoň jsem já nikdy žádný skutečný efekt neviděl.
Zdraví
Dr Svoboda