Dobrý den můžu vás poprosit o názor ke zvětšení poprsí bez operace např.prášky jako jsou DEKOLEN atd... Moc mě zajímá zda to nějak opravdu působí.L
bez operace
visitor
Dobrý den. Asi Vás zklamu, ale všechny tyto preparáty jsou takřka bez efektu. Hezký den, dr.Sirotek.
Vážená paní, jsem plastický chirurg a objem poprsí dovedu zvětšit augmentační operací, jejíž výsledek nelze zpochybnit. Zcela upřímně Vám sděluji, že jakýmkoli práškům, mastem nebo jiným procedůrám které údajně poprsí zvětší nevěřím, považuji to za lacinou klamavou reklamu.
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207
Účinek jestli vůbec, je minimální a není nikdy trvalý.
S pozdravem dr. Entner, dr. Vrbický
Dobrý den. Preparáty založené na hormonální basi, např. antikoncepce, mohou velikost prsů po dobu užívání ovlivnit. Léky které máte pravděpodobně na mysli, např.reklamy v Tině, Rytmu života,a spol., jsou na zvětšení poprsí jen vyhozené peníze . Nashledanou, dr. Remeš
Je mi líto, ale já osobně se domnívám, že nepůsobí.
Alespoň jsem já nikdy žádný skutečný efekt neviděl.
Zdraví
Dr Svoboda
Zákrok
Zvětšení prsou je operace, prováděná v celkové anestezii a trvající asi 1-2 hodiny. Prsa se většinou zvětšují silikonovými implantáty, které jsou umístěny pod prsní žlázu nebo pod sval. Výběr implantátů a jejich uložení závisí na vašich požadavcích a konzultaci s lékařem. Hospitalizace po operaci trvá 1-2 dny, rekonvalescence většinou 7-14dní. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným