bolest
Monika* zaslal(a) v 31.7.2007 9:48:
dobrý den, přeji. Mám dotaz ohledně bolesti. Jsem 2 měsíce po augmentaci - dosud jsem neměla žádné bolesti a celý průběh hojení byl bez problémů. včera jsem byla v posilovně (ruce vůbec neposiluji, ani prsní svaly) jen jsem běhala na páse a v tom mi začala vystřelovat bolest v levém prsu spíš po straně. mám strach, jestli jsem něco nepodcenila. od té doby mě to občas silněji pobolívá. děkuji za vaše odpovědi
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Lenka
1.8.2007 20:12:
Musíš mít pevnou stahovací podprsenku na nejvyšší zatížení. Já jsem taky začala běhat přesně po dvou měsících od operace a je to super. Nic mě nebolí.Bez podprdi bych se bála.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
31.7.2007 16:41:
Nedivte se, namohla jste si svaly pod prsy stejně jako okolní hojící se tkáň a je to cítit. Na čas tomu dejte odpočinek a pak začněte cvičit lehce pozvolna namáhavěji. Pobolívání po námaze je časté, nebojte. Nechte se eventuelně zkontrolovat svým operaterem. Zdraví Dr. Tomášek 602303877
Nahlásit nevhodný příspěvek