Zmenšit Zvětšit Velikost textu    Tisknout Tisknout    K oblíbeným K oblíbeným     Sdílet na Facebooku

bolest

bolest

Dobrý den, jsem více než rok po augmentaci a začalo mě bolet levé prso. Nejdříve jsem cítila bolest při ležení na břiše a boku a posledních pár dní cítím bolest pořád. Prso je měkké.

4.9.2008 22:42
Odpověd na bolest / 4.9.2008 22:42

Vážená paní, i po delší době po operaci /augmentace poprsí/ může dojít k bolestem i při relativně malém pohybu v oblasti poprsí nebo po relativně malém úderu. To je dosti nevyzpytatelná věc. Někdy jde o maličkost a tak , jak vznikla, tak může odeznít. Avšak může jít i o závažnější věc, třeba i o počátek vzniku kapsuly. Měla byste se obrátit na svého operatéra, měl by Vás vyšetřit a vyslovit nějaký závěr. Po internetu se velmi těžko odpovídá. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

11.9.2008 09:48

Dobrý den. Určitě bych doporučil navštívit Vašeho lékaře, který Vám augmentaci prováděl. Vyšetří Vás a poté ještě event. doporučí vyšetření ultrazvukem.

9.9.2008 10:38

Dobrý den, doporučuji nechat si zhotoit sonografické vyšetření prsů a poté s výsledkem co nejdříve navštivte lékaře, který zákrok prováděl. S pozdravem MUDr.Jiří Ferra www.laseresthetic.cz

5.9.2008 09:35