Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - bolest - Zvětšení prsou (Augmentace)

bolest

Pavla zaslal(a) v 24.4.2007 17:50:   

Dobrý den. Již jsem zde jednou psala o bolestivosti pod levým prsem. Jsem měsíc po augmentaci a pod levým prsem (řez v podprsní rýze) je takové místo, jakoby oteklé, vystouplé a bolestivé. Je možné, že by se implantát sesunul níž? Mám teď i jakoby níže položenou podprsní rýhu u levého prsu. Jizva je na pravém prsu schovaná, při normálním pohledu neviditelná, jen z pohledu zespod, u levého je vidět na první pohled, asi díky tomu vystouplému místu. Neumím to lépe popsat. Celkově i celé levé prso vypadá trochu jinak jak pravé a směřuje víc do strany. K tomu mi bylo řečeno, že už před zákrokem mi levá bradavka směřovala do strany. Já však žádnou asymetrii nikdy nepozorovala. Ke svému lékaři, který mne operoval, to mám, bohužel, daleko. Prosím aspoň zde o nějaký názor na tento problém.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
24.4.2007 22:01:

Dobrý den, obě možnosti připadají v úvahu; tedy jednak mohlo dojít k poklesu implantátu a/nebo jste měla asymetrii uložení dvorců před operací, s čímž vlastní augmentace příliš mnoho neudělá. Na tuto skutečnost je nutno upozornit před operací. Kromě posouzení současné pozice implantátu vůči dvorci, je nutné porovnat aktuální stav s předoperačními fotografiemi. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:zdvíhanie ruk
dodatek - bolest:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova