bolest při vstávání
Jana zaslal(a) v 16.8.2007 11:59:
Dobrý den, jsem asi 14 dní po zvětšení pod sval a ráno když vstávám z postele, tak mě prsa začnou bolet. Po chvilce to zmizí. Chci se zeptet, jestli je to normální. Přes den mě nebolí a když něco dělám, tak pociťuji pouze tah.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Marcela
16.8.2007 16:03:
Milá Jano, nejsem lékař,ale pacientka,která má tento zákrok za sebou půl roku.Částečně pod sval, částečně pod žlázu,ale myslím, že jsem měla stejné pocity. Ráno trochu tlak, jakoby mi na prsou něco leželo, ale za pár minut v pohodě.Uvidíš, co ti odepíší lékaři, ale já jsem z toho byla naprosto klidná, zanedlouho i tohle přestalo a je vše o.k.
Nahlásit nevhodný příspěvek