cena implantátu
Marcy zaslal(a) v 8.10.2008 9:06:
Dobrý den mám ještě jeden dotaz v současné době mám375ml stály cca 25000 když se rozhodnu pro větší implantáty cca 450ml je cena také vyšší nebo je to individuání.Moc děkuji za odpověď
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
-

MUDr. Libor Polák -

Sanus První privátní chirurgické centrum s.r.o. -

Mannheimská klinika plastické chirurgie
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
10.10.2008 10:41:
Dobrý den.
Na velikosti implantátů nezáleží, cena je pro všechny velikosti vždy stejná.
Dr. Sirotek.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
8.10.2008 9:31:
Dobrý den,
augmentace i výměna implantátu u nás stojí 29 900 Kč (operace a vše co s ní souvisí) a implantáty 28 - 32 tis. Kč bez ohledu na velikost. Konzultace máme každý pátek dopoledne, objednat se můžete na tel.: 224 056 207 nebo mi můžete poslat Váš telefon a já Vám zavolám a domluvíme se na vhodném termínu.
Pěkný den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
info@medicomvip.cz
odpověd
8.10.2008 9:30:
Dobrý den, cena implantátu je stejná pro všechny velikosti příslušného typu. Nezávisí na velikosti. dr.Paděra