Další zvětšení
Ivana321 zaslal(a) v 11.8.2008 21:56:
Dobrý den, na zvětšení prsou jsem byla před pěti lety. Měla jsem velikost menší 75A, nyní mám větší 75B, vloženo 220 ml pod sval. Chtěla jsem se zeptat, po jak dlouhé době je možné jít na další zvětšení a o kolik je možné prsa opět zvětšit? Chtěla bych jít na operaci na jaře, kdy tomu bude 6 let. Děkuji za odpověď.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
12.8.2008 23:50:
Dobrý den.Na opakovanou augmentaci mužete jit již v této době.Velikost ovšem lze stanovit jenom po Vašem vyšetření.V případě,že Vám bude vyhovat mé pracovište na klinice Sanofyto v Brně na ul.M.Horákově 28,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.8.2008 7:03:
Jak uvádí kolega Svoboda, zvětšení je možné kdykoliv a o kolik asi záleží na Vás. Spíše jde o to jak vypadají prsa v současné době a a zda případná ámi zvolená velikost bude adekvátní Vaší postavě. dr.Paděra
odpověd
11.8.2008 22:19:
Na další zvětšení můžete jít prakticky kdykoliv, otázkou ale zůstává, je-li to rozumné. Budete-li na tom trvat, je operace jistě proveditelná, ale o kolik a jak vám bez vašeho vyšetření říci neumím.
Zdraví
Dr Svoboda