Dotaz
Monika zaslal(a) v 2.10.2007 13:51:
Pokud mám příznaky kapsulace či dislokace implantátu a nebo obojího,zajímá mě,jak dlouho mohu odkládat návštěvu lékaře. Bolest tiším léky.Co mi to může spůsobit?Jsem 6m.po augmentaci
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
2.10.2007 22:31:
Milá Moniko,zejděte k lékaři,léky Váš problém nevyřešíte.Zdraví dr.vraspírová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
2.10.2007 16:12:
Akutního nic. Ale déletrvající tento stav může zdeformovat prs natolik, že jeho pozdější korekce by již byla málo úspěšná.Příliš tedy návštěvu svého operatéra neodkládejte. Jste-li 6 měsíců od operace, je již možno uvažovat o korekci stavu. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
2.10.2007 14:29:
Dobrý den, pokud máte bolesti,navštivte operatéra,který Vás před rokem a půl operoval.Nebo se objednejte na konzultaci se zkušeným plastickým chirurgem. Bez osobní konzultace Vám nelze objektivně poradit jaké by bylo vhodné řešení. S pozdravem odd.plastické chirurgie Lékařský Dům Praha 7,a.s.,tel : 242 426 432,731 503 123
odpověd
2.10.2007 14:18:
Dobrý den Moniko. Pokud máte bolesti, navštivte svého operatéra v nejližší možné době. Hezký den, PEM