dotaz
Blanka zaslal(a) v 17.5.2008 13:31:
Dobrý den. Chci se zeptat spíše žen a dívek než odborníků, jak jste na tom byly s bolestí a tak vůbec, prvních pár dní po augmentaci? Já na ni mám jít za 3 týdny a mám 2 děti (3 a 1 rok) a to co jsem slyšela, že je první dny problém téměř cokoli, mi trochu nahání hrůzu. Moc děkuji za odpovědi!
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 70.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační

odpověd
Blanka
18.5.2008 19:23:
Holky, moc Vám děkuju, už jsem klidnější a těším se!Díky.
odpověd
olga
18.5.2008 18:16:
Neboj,já to zvládla se 4 dětmi,taky malými,opravdu tak nejhorší je ten týden aby s tebu někdo byl.jsem 4 týdny PO,a po týdnu jse dělala téměř vše,a to máme obr dum,zahrad.Jen jsem častěj odpočívala,byla jse pořád ospalá a unavená!Hodně štěstí!
odpověd
Martina
18.5.2008 15:10:
Souhlasím a přidávám se k paní Nelis,já jsem 2 měsíce po operaci a 3 děti,jedná se opravdu jen snad o ten týden,já to přirovnám,jako kdybych neměla ruce,bolest každým dnem ustupuje,vše co do ruky já vzala se mi zdálo moc těžké,přeji mnoho úspěchu,u mě proběhla operace v pohodě a bez problémů,doma vám musí určitě pomoc.
odpověd
Nelis
17.5.2008 20:25:
Určitě se nemáte čeho obávat, sice každá z nás snáší bolest jinak, ale dle mé zkušenosti se opravdu bolesti bát nemusíte. Jsem 3 týdny po zvětšení, doma mám ročního klučinu a můžu říct, že jsme vše zvládli v pohodě. Ty první dva dny po operaci si poležíte na klinice, kde se léky postarají o to, aby jste moc netrpěla, což je opravdu velká úleva. No a já jsem domů jela už úplně bez bolestí. Jde spíš o to, že máte jakoby namožené prsní svaly a nemáte sílu v rukou, takže jsem sotva udržela skleničku s vodou. Ale každý den je dost znát a týden po operaci jsem byla opět fit. Se synem mi pomáhal ten první týden manžel, to je určitě potřeba, si nějakou pomoc v domáctnosti na první týden zajistit, ale věřte, že krom chování dětí a věšení prádla budete vše zvládat po pár dnech opět sama bez cizí pomoci. Přeji ať Vám poslední týdny před operací rychle utečou a s výsledkem jste maximálně spokojená, tak jako já :-)))