dotaz
Martina zaslal(a) v 19.6.2008 21:08:
Dobrý den,chtěla bych poradit. Mám 2 děti, obě jsem poměrně dlouho kojila a prsa mi zůstala, - jen kůže vysící kdesi... Rozhodla jsem se pro zvětšení a zpevnění, ale nevím jestli jít dříve na modelaci nebo na vyplnění implantáty. Děkuji.Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 70.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
23.6.2008 22:41:
Neexistuje univerzální odpověď,záleží na kvalitě kůže,umístnění implantátu,velikosti atd.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
21.6.2008 23:23:
Dobrý den, bez vyšetření Vám nikdo z nás přesně neodpoví. Nashledanou, dr. remeš
odpověd
20.6.2008 21:00:
Dobrý den.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci,kde se rozhodne,jaký postup bude pro Vás nejvhodnější.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715.
odpověd
20.6.2008 19:47:
Také nevím. Přijďte na konzultaci, vyšetřím vás a oba budeme vědět. Zdraví Dr Svoboda
odpověd
20.6.2008 9:36:
Dobrý den, o způsobu operace rozhoduje hlavně tvar prsů. Operace je možné provést při jednom zákroku - modelace a zvětšení, nebo ve dvou operacích s odstupem - a to nejprve modelace prsů a poté vložení implantátů. Výběr způsobu může záležet na pacientovi i na zvyklostech pracoviště a operatéra. A samozřejmě konkretněji se dá odpovědět až po vyšetření. s pozdravem dr.Paděra