Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Registrace | Přihlášení | Kontakt

Dotaz - Zvětšení prsou (Augmentace) - Diskuze

Bája zaslal(a) v 3.7.2008 13:49:   

Mám 6.týdnů po augumentaci.Přála jsem si velikost č.3 v čem mi mlo být vyhověno a mám slabé"dvojky". Nevím jestli mám šanci na opravu, nebo bych musela opět platit!Jsem velice zklamaná z takového přístupu.Děkuji za odpověď.Bára

Vaše odpověd

odpověd

Alexa
24.7.2008 8:21:

Ahoj Baro, mame stejny problem. Jak se ti to dari resit?? Alexa

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
10.7.2008 0:07:

Určitě Vaši nespokojenost sdělte na pracovišti, kde jste byla operována. Jen zde je možno seriozně posoudit veškeré aspekty a dle nich stanovit další postup při řešení Vaší nespokojenosti. Je si však třeba uvedomit, že chirurgie je velmi nevyzpytatelný obor a ne vždy lze dosáhnout 100% výsledku, i když se to na první pohled jevilo, že průběh by měl být bezproblémový. Můžeme Vám ale pomoci alespoň tak, že Vás vyšetříme, abyste měla i druhý názor. Přesto věc hlavně vstřicně řeště s vaším operatérem a věřím, že najdete řešení. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
4.7.2008 9:43:

Dobrý den, ev. korekce zdarma je myslím možná pouze na pracovišti, kde jste byla operována. Velikost užitého implantátu je na domluvě mezi pacientem a operatérem. dr.Paděra

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
3.7.2008 21:35:

Dobrý den, jedná se o poměrně častou otázku, která tu byla opakovaně diskutována, naposledy 1.7.08. Mrkněte na to. Srdečně zdravím.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Zvětšení prsou je operace, prováděná v celkové anestezii a trvající asi 1-2 hodiny. Prsa se většinou zvětšují silikonovými implantáty, které jsou umístěny pod prsní žlázu nebo pod sval. Výběr implantátů a jejich uložení závisí na vašich požadavcích a konzultaci s lékařem. Hospitalizace po operaci trvá 1-2 dny, rekonvalescence většinou 7-14dní.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 5
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Obvykle od 53.726 CZK
  • Obvykle do 62.904 CZK
  • Průměr 58.315 CZK
Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více