Dotaz
Bája zaslal(a) v 3.7.2008 13:49:
Mám 6.týdnů po augumentaci.Přála jsem si velikost č.3 v čem mi mlo být vyhověno a mám slabé"dvojky". Nevím jestli mám šanci na opravu, nebo bych musela opět platit!Jsem velice zklamaná z takového přístupu.Děkuji za odpověď.BáraPartner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 70.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Alexa
24.7.2008 8:21:
Ahoj Baro, mame stejny problem. Jak se ti to dari resit?? Alexa
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.7.2008 0:07:
Určitě Vaši nespokojenost sdělte na pracovišti, kde jste byla operována. Jen zde je možno seriozně posoudit veškeré aspekty a dle nich stanovit další postup při řešení Vaší nespokojenosti. Je si však třeba uvedomit, že chirurgie je velmi nevyzpytatelný obor a ne vždy lze dosáhnout 100% výsledku, i když se to na první pohled jevilo, že průběh by měl být bezproblémový. Můžeme Vám ale pomoci alespoň tak, že Vás vyšetříme, abyste měla i druhý názor. Přesto věc hlavně vstřicně řeště s vaším operatérem a věřím, že najdete řešení. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
4.7.2008 9:43:
Dobrý den, ev. korekce zdarma je myslím možná pouze na pracovišti, kde jste byla operována. Velikost užitého implantátu je na domluvě mezi pacientem a operatérem. dr.Paděra
odpověd
3.7.2008 21:35:
Dobrý den, jedná se o poměrně častou otázku, která tu byla opakovaně diskutována, naposledy 1.7.08. Mrkněte na to. Srdečně zdravím.