Dotaz
Beruska zaslal(a) v 19.9.2008 19:25:
Chtěla bych se prosím zeptat,zavádí se katetr při modelaci a augmentaci prsou najednou?Operace trvá zhruba 3hodiny,tak mě zajímá,jestli je-to potřeba?Předem moc děkuji za vaši odpověď a přeji hezký večer.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
23.9.2008 16:17:
Dobrý den,
Prosím Vás, jak jste přišla na to, že augmentace poprsí trvá 3 hodiny? Já plánuji při vypisování operačního programu na tento zákrok 60 minut. Trvá-li operace 1 hodinu, samozřejmě není potřeba pacientkám zavádět katetr. Bude Vás opravdu operovat kvalifikovaný plastický chirurg? S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Beruska
23.9.2008 18:34:
Vím,že augmentace trvá zhruba 60 minut,ale můj dotaz zněl Modelace a Augmentace najednou,to trvá zhruba 3 hodiny.Operovat mě bude opravdu kvalifikovaný plastický chirurg MUDr.Holuša Body klinika Brno.Omlouvám se,ale na tohle jsem se zapomněla zeptat.Moc Vám děkuji za Váš čas a odpověď.Přeji hezký večer Vám všem.
odpověd
22.9.2008 10:53:
Dobrý den,pokud máte na mysli opravdu močový katetr,tak ten se při operaci nezávádí.S pozdravem odd.plast.chir.-LD.Tel:242 426 432.www.kosmeticka-chirurgie.cz
odpověd
20.9.2008 8:11:
Dobrý den, nevím co myslíte pojmem katetr. Při modelaci s augmentací najednou se modeluje prso a vkládá se silikonový implantát. Pokud katetrem myslíte močový katetr, ten není třeba. dr.Paděra