důvěra v operatéra
Marie zaslal(a) v 23.8.2007 14:59:
Vždy píšete abychom se pečlivě a s dostatečnou rozvahou rozhodly pro správnou volbu operatéra.Myslela jsem,že jsem udělala maximum v dané věci. Podstoupila jsem tedy augmentaci podle mých popisovaných přání.Výsledek byl však pro mě naprosto neuspokojivý jak velikostí tak výsledným efektem.Po dalších konzultacích byla provedena reoperace.Výsledek je však pro mě stále neuspokojivý neboť nyní mám prsa tzv. dvojitá.Bez prádla se nikde neukážu,ale 70000Kč dát za něco co není 100% mě opravdu přijde moc.Jsem laik a ráda bych znala názor zda je to provedeno správně či ne.Ráda zašlu foto před i po emilem neboť mám časově náročnou práci na to objíždět konzultace osobně a ráda to i zaplatím.Nemám však již peníze na další reoperaci chtěla bych jen vědet že volba pod sval a ne pod žlázu byla v mém případě dobrá(mám 380 ml pod sval,široký hrudník)Co poradíte v tomto případě.Děkuji všem za odpovědi
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Marie
27.8.2007 9:11:
Děkuji za odpovědi nechci v žádném případě nikoho poškodit svému operatérovi i nadále důvěřuji,ale jsem plná emocí a když vidím všechny ty nádherné fotografie prsou před a po tak jsem z toho prostě nešťastná , že zrovna já nepatřím mezi ně jsem půl roku po a je tedy možné že se ještě situace změní uvidíme co bude dál, každopádně šetřím na další neboť takový výsledek je pro mě neuspokojivý. Opravdu nechci nikoho odradit a mám pocit,že tyto stránky jsou o takovýchto diskuzích a procento spokojených pacientek je samozřejmě vysoké.Krásný den Marie
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.8.2007 9:40:
Dobrý den, jednoduchou odpověď na Vaši otázku Vám bohužel dát nemohu. Posuzovat zpětně správnost indikace je značně komplikované a to dokonce i pro lékaře, který Vás operoval. A pro toho, který Vás nikdy neviděl, by to bylo i nemoudré. S tzv. double-bubble deformitou, kterou popisujete, se vzácně setkáváme. Tyto případy jsou vždy složitější jednak z pohledu indikace a jednak co se týče použité operační techniky (snížení popdrsní rýhy, uvolnění měkkých tkání). Jistá náprava je téměř vždy možná. Pokud jste však nespokojena s velikostí použitých implantátů, nezbývá nic jiného, než sáhnout po jiné. Zatímco s cenou vlastní operace jsme schopni do jisté míry manipulovat, s cenou implantátů neuděláme nic. Srdečně zdravím.
odpověd
23.8.2007 22:57:
Váš problem je velice citlivá záležitost. Pevně věřím, že ten kdo Vám operoval prsa měl maximální snahu Vás uspokojit ve svých potřebách. Měl Vám však i říci, že jdete do operačního risika a že jste živá bytost a ta nemusí být přizpůsobivá a ten lékař, který se odváží operovat samostatně by měl mít i tolik zkušeností aby alespoň částečně odhadl risika a podělil se o ně s pacientem. Cena operace je souhrn všech nákladů včetně nákladů, které do sebe a svého vzdělání investoval operater za celý svůj předchozí život. Na to někdy pacienti zapomínají. Na nákladném pracovišti, kde třeba pracuje méně zkušený lékař může být cena stejná, jako na malém pracovišti,kde sám na sebe pracuje lékař velice zkušený. Nechme však peníze stranou, neboť za to si zdraví nekoupíme. Pokud operater očekává risika, měl by je pacientovi říci předem a dohodnout se s ním o tom, jak, pokud tato risika se stanou reálnou komplikací je řešit. Já konkrétně mám-li pacientku s risikem Vám podobným jí navrhnu požnost zvětšení s tím, že pokud by došlo k vytvoření této dvojité bubliny a ona nebude spokojená, měla by podstoupit další operaci a to plastiku s jizvami, které ovšem nikdo nechce a tak se primárně ZKUSÍ zatím jen augmentace. Pokud na možnost následné operace pacientka nepřistoupí, není dobré provádět ani primární operaci. Pacientka si musí na eventuelní následnou operaci dát peníze stranou, nebo alespoň ekonomicky dopředu s tímto risikem počítat. Nevím, jak dlouho jste po operaci ale i konservativně lze NĚKDY ještě něco řešit. Není dobré se hned na svého lékaře naštvat a jít jinam. To že máte časově náročnou práci je, s prominutím, Váš problém, protpože na sebe si čas udělat musíte, příroda nepočká až Vy budete mít po práci. Je mi moc líto, když má kdokoliv jakékoliv starosti s výsledky estetiocké chirurgie, neboť to odrazuje jiné něšťastné potencionální pacienty, ale je to tím, že my se snažíme přírodu jen obelstít, ale někdy je i medicina na to krátká. Bohužel estetická chirurgie je obor, který pojišťovna nehradí a pacient si musí výkon zaplatit i když výsledek dopředu není nikdy stoprocentní (stejně jako v jiných medicínských oborech). Nikdo z nás, kdo vedeme vlastní praxe si ale nemůže dovolit provádět operace zdarma. Zdraví Dr. Tomášek 602(4,8)303877