Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Jizva - Zvětšení prsou (Augmentace)

Jizva

WinglessAngel zaslal(a) v 8.8.2008 10:41:   

Dobrý den,
mám 4 měsíce po zvětšení prsou a jednu jizvičku mám červenou trošku vypouklou a docela citlivou. Přitom jsem se o obě starala úplně stejně a druhá je krásná vybledlá a nebolí vůbec a na sluníčku jsem měla obě zalepené. Ještě bych měla podotknout, že na té bolavé se mi udělal bílý pupínek, který mi prasknul a mám tam malý stroupek.
Mám dát vědět mému dr. nebo se to vstřebá? Děkuji za odpověď

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
9.8.2008 17:57:

Dobrý den. Z popisu nelze rozhodnout co je příčinou tak rozdílného vývoje jizvy. Po 4 měsících by ale jizva měla vypadat jinak. Vyšetření operatérem je na místě. Nashledanou, dr. remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:plasticka operace
cena za velikost?:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova