Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Registrace | Přihlášení | Kontakt

Jizvy mimo prso - Zvětšení prsou (Augmentace) - Diskuze

Nikol zaslal(a) v 3.9.2008 14:33:   

Dobrý den. Jsem 4 měsíce po augumentaci pod žlázu, řez prsní rýhou. Výchozí prsa 0, implantát 260ml kulatý. Jizvy mám mimo rýhu, hodně pod prsem. Tento stav se mi moc nelíbí. Prsa sice od operace klesly a jedna jizva se skoro dostala do rýhy, ale druhá je stále hodně mimo a mne to mrzí. Nemůžu si třeba dovolit normální typ plavek, musím nosit tzv. tankiny, nebo jednodílné. Mám ještě nějakou šanci, že prsa poklesnou a jizva se "schová" do rýhy? Je běžné dělat jizvy mimo rýhu? Nikde jsem se s tím nesetkala a to koukám na internet a "hltám" vše o augmentaci již skoro rok. Děkuji za odpovědi.

Vaše odpověd

odpověd

Klinika plastické a estetické chirurgie Medicom VIP Medicom VIP
11.9.2008 9:49:

Vážená paní, to, co popisujete je skutečně poněkud neobvyklé. Avšak po internetu se k tomu nelze jednoznačně vyjádřit, minimálně je potřeba k posouzení stavu mít k dispozici fotografie. Především byste se měla obrátit na svého operatéra, který by Vám Vaše dotazy měl uspokojivě vysvětlit. Z obecného pohledu Vás možná moc nepotěším, ale korektivní zákroky jsou mnohdy obtížnější než primární operace. Opravdu Vás operoval kvalifikovaný plastický chirurg?
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
5.9.2008 14:28:

Dobrý den. Myslím, že se již stav neupraví. Obraťte se na svého operatéra. Nashledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Zvětšení prsou je operace, prováděná v celkové anestezii a trvající asi 1-2 hodiny. Prsa se většinou zvětšují silikonovými implantáty, které jsou umístěny pod prsní žlázu nebo pod sval. Výběr implantátů a jejich uložení závisí na vašich požadavcích a konzultaci s lékařem. Hospitalizace po operaci trvá 1-2 dny, rekonvalescence většinou 7-14dní.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Obvykle od 53.726 CZK
  • Obvykle do 62.904 CZK
  • Průměr 58.315 CZK
Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více