Jizvy mimo prso
Nikol zaslal(a) v 3.9.2008 14:33:
Dobrý den. Jsem 4 měsíce po augumentaci pod žlázu, řez prsní rýhou. Výchozí prsa 0, implantát 260ml kulatý. Jizvy mám mimo rýhu, hodně pod prsem. Tento stav se mi moc nelíbí. Prsa sice od operace klesly a jedna jizva se skoro dostala do rýhy, ale druhá je stále hodně mimo a mne to mrzí. Nemůžu si třeba dovolit normální typ plavek, musím nosit tzv. tankiny, nebo jednodílné. Mám ještě nějakou šanci, že prsa poklesnou a jizva se "schová" do rýhy? Je běžné dělat jizvy mimo rýhu? Nikde jsem se s tím nesetkala a to koukám na internet a "hltám" vše o augmentaci již skoro rok. Děkuji za odpovědi.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
11.9.2008 9:49:
Vážená paní, to, co popisujete je skutečně poněkud neobvyklé. Avšak po internetu se k tomu nelze jednoznačně vyjádřit, minimálně je potřeba k posouzení stavu mít k dispozici fotografie. Především byste se měla obrátit na svého operatéra, který by Vám Vaše dotazy měl uspokojivě vysvětlit. Z obecného pohledu Vás možná moc nepotěším, ale korektivní zákroky jsou mnohdy obtížnější než primární operace. Opravdu Vás operoval kvalifikovaný plastický chirurg?
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
5.9.2008 14:28:
Dobrý den. Myslím, že se již stav neupraví. Obraťte se na svého operatéra. Nashledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek