kapsula?
regi zaslal(a) v 29.3.2008 0:24:
Dobry den,chcela by som sa spytat,ci kapsula=zvlnenie?Mam implantaty rok,asi 2mesiace po zakroku sa mi vytvorili dve hrcky.bola som u operatora,pozrel sa na to,ale ze to nic nieje.Pred mesiacom ma gynekolog pre istotu poslal na ultrazvuk,kde mi povedali,ze ide o zvlneny silikon,vraj to vyzera,akoby som impl. tam mala dlhsie a nie rok.Mohlo zvlnenie nastat preto,ze som si dala implantaty mesiac po kojeni?Operator o kojeni vedel a nehovoril,ze treba pockat pol roka,vraj to s tym nema nic spolocne.Hrcky niesu viditelne,iba hmatatelne a pred menstruaciou trosku bolestive.Moze sa jednat o obavanu kapsulu?Ak by to bola kapsula,musi sa to odstranit,ak to mne nevadi?Hrozi mi nieco?Za odpoved dakujem
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 70.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
30.3.2008 21:22:
Dobrý den, pokud pomineme, že implantace provedená jeden měsíc po ukončení kojení je značně neobvyklá, je třeba vědět, zda jste měla bolesti či napětí prsů v souvislosti s menstraucí již před operací. Srdečně zdravím.
Nahlásit nevhodný příspěvek