Kapsule
Lucka zaslal(a) v 11.6.2007 12:02:
Dobry den, zajimalo by me, zda vytvoreni kapsule je pouze zalezitosti meho tela, ze impl neprijme nebo na jeji vytvoreni muze mit vliv i znacka impl, popr prace chirurga? Mam za sebou patou reoperaci (na levem prsu se mi stale delala kapsule). 4x (vcetne prvni augumentace) jsem byla na operaci u jednoho lekare (z toho jednou mi menil impl za nove), ale kapsule se mi vzdy udelala znova. Na patou operaci jsem si vybrala jineho operatera, ktery mi nabidl jinou znacku impl. Nyni mam krasna prsa, hlavne stejna a prirozene mekka. Prvni dvoje prsa jsem mela Eurosilikone, nyni mam Mentor. K dnesnimu dni me poprsi stalo cca 200tis. I kdyz s tim zpetne nic neudelam, docela me zajima, kde se mohla stat chyba.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti