kapsule
marcelka.beruska zaslal(a) v 26.5.2008 13:23:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v kolika %(přibližně) se objevují kapsule? Když pročítám tuto diskuzi připadá mi to jako docela častý problém. Jsem rozhodlá, že podstoupím zvětšení prsou, ale tohle mě trochu straší. Děkuji.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
27.5.2008 5:46:
Dobrý den.Z mé zkušenosti bych si dovolil tvrdit,že procento kapsulace nepřesahuje 2%.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.5.2008 21:39:
Přesná procenta kapsulací statistiky pokud vím neudávají. Každý plastický chirurg má svou vlastní zkušenost se svými pacientkami a pokud mohu hovořit ze své vlastní praxe, odhaduji procento závažných kapsulací, které bylo nutno řešit u mých pacientek, tak cca na 3 - 4 %. Zdraví Dr Svoboda
odpověd
MUDr. Daneš Raška
26.5.2008 20:24:
Kapsula jako taková se objeví ve 100%, Jde o to aby to nebyla kontrahující ztluštělá kapsula,která působí komplikace. Podle jiných zdrojů v případě texturovaných implantátů je procento ještě nižší snad kolem 3%.
odpověd
26.5.2008 20:15:
Dobrý den, v literatuře se uvádí asi 8%. Co se týče tohoto webu, tak bude procento jistě vyšší, neboť se zde prezentují ženy po augmentaci, které mají nějaký problém a hledají zde pomoc. Spokojené ženy sem víceméně nemají důvod přispívat. Srdečně zdravím.