Každý dr. jiný
Natali zaslal(a) v 26.4.2008 15:57:
Dobrý den, Proč mi každý dr. řekne úplně něco jiného?Jeden mi řekne, že mi víc jak 220ml nedá a ještě k tomu pod žlázu a druhý zase 370ml pod sval?A proč jsou někteří dr. vyhlašení tím, že dělají jen pod žlázu nebo zase jen velká prsa a někteří pro změnu zase malá?Když pacientka chce pod sval a víc, tak by to měl trošku dr. přizpůsobit jejím představám, ne? Přeju hezký den NatáliePartner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 70.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
27.4.2008 22:24:
Dobrý den, osobně bych v tom velký problém neviděl. Vyberte si lékaře, jehož návrh je podle Vašich představ. Srdečně zdravím.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
27.4.2008 22:19:
Dobrý večer,jak již napsali mí předřečníci-individuálnost je věcí každého člověka a od toho se odvíjí vše ostatní,takže nechtějte,abychom my plastiční chirurgigové vyráběli "barbíny"na počkání.Konzultace neboli vlastní vyšetření je poměrně důležitou záležitostí a prsa "si nekupujete"každý den.S pozdravem dr.Lišaník,Ostrava
odpověd
27.4.2008 18:07:
Plastický chirurg by se rozhodně měl - alespoň pokud to je možné - přizpůsobit představám své pacientky. Bohužel nám praxe často ukazuje, že některé pacientky mají představy buď nereálné, nebo alespoň velmi zkreslené a je někdy veliký kumšt jim jejich představy uvést na správnou míru. Ale nevybírejte lékaře, který dělá jen malá prsa nebo jen velká prsa a vkládá jen pod sval či nad něj - vybírejte lékaře, který dělá hezká prsa !! Přeji vám šťastnou ruku! Zdraví Dr Svoboda
odpověd
26.4.2008 17:27:
Dobrý den, kosmetický zákrok je operace neurgentní a hodně záleží na domluvě s operatérem. Ne každý se nechá přemluvit na užití velkých implantátů a vytvoření nepřirozeně velkých prsou. dr.Paděra