Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Leukocity v krvi - Zvětšení prsou (Augmentace)

Leukocity v krvi

Petra zaslal(a) v 3.12.2007 18:38:   

Dobrý den,měla bych jít za dva dny na augumentaci,ale ve výsledcích krve z minulého týdne mám zvýšené leukocity hlásající zánět.Je možnost jít v tomto případě na operaci?Vím,že to měla jedna dívka a ta dostala antibiotika těsně před operací,ale pokud vím,tak se dávají po augumentaci ant.také.Není to tedy velká zátěž pro organismus mít 2x po sobě antibiotika.Jsem z toho nešťastná,protože jsem na operaci čekala půl roku po dokojení a mám také dlouhodoběji zařízené hlídání pro děti,manžel bude mít dovolenou,aby se o mě staral.Měla jsem před měsícem silnější virózu,ale 3týdny nemám nejmenší problém.Můžou být tedy zvýš.leukocity ještě z té nemoci.Nic mě netrápí,že bych měla někde v těle zánět.

Vaše odpověd

odpověd

marta
26.5.2008 22:47:

prosím manžel je neustále unaven tak šel na krev.Hladina leukocitu je 14.4.Co mě ale zaráží je B MONA 1.67 a jsou u toho vykřičníky co to znamená?je mu 48 let.Děkuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
4.12.2007 0:45:

Milá Petro, nález zvýšené hladiny leukocytů sam o sobě většinou nic neříká, protože jsou lidé, kteří ji mívají zvýšenou pravidelně, ale přesto jsou zdrávi. Záleží ovšem i na tom, o kolik je zvýšená a zda jsou přítomny další známky zánětu, jako například: zvýšená sedimentace, posun v bílé řadě krvinek, zvýšení CRP, atd. Samozřejmě je třeba přitom i vzít v úvahu celkový tělesný stav. Necítíte se být nemocná, ale přesto by bylo vhodné nechat posudit Váš zdravotní stav ještě jednou (nejlépe)odborného lékaře -internistu, který také nejlépe posoudí příčinu zvýšené hladiny leukocytů, která sama o sobě není kontraindikací ani u kosmetického zákroku. Přivital by to jistě i Váš operatér. Zdraví dr. L.Šmuk

Milá Petro,chcete jít na kosmetickou operaci a jistě chcete,aby všechno bylo v pořádku a hojení proběhlo bez problémů.Mám zásadu operovat zcela zdravou ženu a operaci za současného Vašeho stavu bych nedělala.Zdraví dr vraspírová

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
3.12.2007 20:09:

Před operací musí být pacient naprosto zdráv, zvlášť před operací kosmetickou. Zvýšená hladina leukocytů znamená přítomnost zánětu a tedy nevhodnost k operaci. s pozdravem dr. Paděra

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
3.12.2007 19:24:

Dobrý den. Nepíšete podrobnosti. Co na to říci. Na výkon tohoto typu by měl být organismus v úplném pořádku. Teď je již pozdě zjišťovat, zda je laboratoř změněná kvůli bývalé viróze, či kvůli jinému zánětu. Je-li nález závažný, není vhodné výkon bez zjištění příčiny změny, na místě. Nashledanou, dr. Remeš

< Předchozí:reoperace
podprsní rýha:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova