Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Mám jedno prso po zvětšení mnohem větší než druhé - Zvětšení prsou (Augmentace)

Mám jedno prso po zvětšení mnohem větší než druhé

Marrie zaslal(a) v 11.10.2008 20:58:   

Dobrý den, chtěla bych se zeptat Vás operátorů na situaci, kdy mám po augmentaci jedno prso viditelně mnohem větší než druhé?

1)jak dlouhou dobu po operaci lze tento stav přisuzovat otoku?

2)pokud by se o otok nejednalo, měl by mi můj operátor provést zdarma reoperaci a prsa velikostně vyrovnat?

ještě podotýkám, že se opravdu nejedná o jen mírnou asymetrii.

Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Petr Sirotek MUDr. Petr Sirotek
21.10.2008 12:19:

Dobrý den.
Přetrvávají-li nadále Vaše nepříjemné pocity z operace, zajděte si zpět k lékaři, který Vás operoval. On Vás zná nejlépe, ví, jaký stav byl Vašich prsů před operací, během operace i poté. Vysvětlete mu, co Vás trápí a věřím, že buď se stav urovná a nebo společně najdete jiné řešení k vaší oboustranné spokojenosti.
Hodně štěstí, dr. Sirotek

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
15.10.2008 12:29:

Vážená slečno,
bohužel ve svém dotazu neuvádíte jak dlouho jste po operaci a jaký byl výchozí stav. Měla jste již před operací asymetrii? Pokud nikoli a zároveň jste krátce po operaci /do cca 2-3 týdnů/, pak samozřejmě není něco v pořádku. Teoreticky v časném pooperačním období mohlo třeba dojít ke krvácení do dutiny kolem implantátu, pak by objem postiženého prsu byl mnohem větší, ale asi byste také cítila napětí, případně bolesti. Váš stav by Vám měl vysvětlit Váš operatér. Z obecného pohledu musím říct, že augmentace poprsí by měla prsa zvětšit, měla by být tvarově hezká a samozřejmě symetrická. Více se nedá touto formou odpovědět, musel bych Vás vyšetřit, aby bylo možno se vyjádřit konkrétněji.
Srdečně Vás zdravím, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg. Tel.: 224 056 207.

odpověd

MUDr. Petr Hýža MUDr. Petr Hýža
13.10.2008 19:05:

Krátce po operaci by se mohlo jednat o hematom. Pokud byly použity stejné implantáty, může přetrvávat mírná asymetrie, která byla již před operací. Doporučuji navštívit Vašeho operatéra.

odpověd

radule
13.10.2008 8:41:

ahoj a nemuze to být otokem? záleží na tom jak jsi dlouho po opce. Kamarádka měla znatelně jedno prso větší a pak se to srovnalo.

odpověd

Marrie
13.10.2008 0:05:

Operatér použil implantáty stejných velikostí, podle jeho názoru by použití rozdílných nebylo vhodné, protože šlo prý jen o velmi mírnou asymetrii (pozn. před operací jsem neměla ani "půlky").
Zaráží mne tedy, jak je možné, že mám teď jedno prso větší odhadem o 3/4 čísla...

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
12.10.2008 22:23:

Potom je otázkou jak rozdílné velikosti implantátů byly užity, zda o jednu nebo o více velikostí. Paděra

odpověd

Marrie
12.10.2008 18:11:

Děkuji za odpověď. Před operací byla asymetrie mírná, operatér mi řekl, že použitím rozdílných implantátů by se mohl stav obrátit (tzn. že by před operací menší prso bylo po operaci větší). S mírnou asymetrií jsem počítala, teď jde však o asymetii značnou, viditelnou i přes oblečení

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
12.10.2008 16:38:

Dobrý den, velmi těžká otázka. Jistě je důležité jaký byl výchozí stav před operací. Pokud byla asymetrie již před operací a nebylo domluveno třeba vyrovnání asymetrie užitím implantátů různých velikostí, po prosté augmentaci stejnými implantáty nemůžete očekávat jiný výsledek, než že tato bude přetrvávat i po operaci. Pokud prsa byla stejná, může se jednat o třeba přítomnost krve kolem implantátu, která prso může zvetšit. dr.Paděra

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 6
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova