menstruace
Janka zaslal(a) v 20.3.2008 17:34:
Velmi děkuji doktorům za odpověď, mám ještě jeden malý dotaz...pokud si u gynekologa nechám menstruaci oddálit a prášky vysadím den před operací, nemůže to nějak vadit zákroku??? Možná se ptám hloupě, jen chci mít jistotu. Moc děkuji za odpověď.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
elinka13
19.7.2008 23:43:
dobrý den jsem sama doma a asi jsem dostala první menstruaci měla jsem na kalhotkách krev ale krev jsem nečurala je to menstruace ? potřebovala bych to vědět co nejdřív děkuju
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.3.2008 12:45:
Dobrý den Janko, zákrok to ovlivnit nemůže. S pozdravem, Simona Skálová,asistentka.
odpověd
Janka
24.3.2008 18:58:
MUDr. Remeš -dotaz: Vážený pane doktore,beru již prášky Norethisteron na oddálení menstruace před operací. S plastikou jsem obeznámila gynekologa a ten doporučil vzít poslední prášek ráno před operací...tak teď nevím...před nebo až po a oddálit menses co nejvíce??
odpověd
22.3.2008 19:45:
Dobrý večer. Pokud se pamatuji, psala jste, že si menses posunout nemůžete. Pokud ano, pak bych samozřejmě navrhoval přestat s medikací až po zákroku. Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc.
21.3.2008 10:48:
Vážená paní, U jednodušších operací nevadí užívání antikoncepčních tablet. Z obecného pohledu platí, že jakákoli plánovaná operace by neměla být prováděna těsně před menstruací a v první polovině menstruace. Pro pacientku jde o diskomfortní záležitost a z chirurgického pohledu, má pacientka zhoršené faktory krvácivosti a srážlivosti krevní. Proto je dobře operaci pečlivě naplánovat.S pozdravem,MUDr. V.Víšek, CSc., Klinické centrum Iscare I.V.F., a.s.