odporucania
nikita zaslal(a) v 12.7.2008 14:26:
Dobry den. Viem, ze zeny, ktore podstupili augmentaciu bez komplikacii, tak nemaju potrebu navstevovat tieto fora, ale ak sa tu nahodou najdu aj take dobre duse, tak by som bola velmi rada, keby ste mi poradili. Chcem podstupit augmentaciu a bola by som velmi rada, keby ste mi mohli odporucit tie kliniki a lekarov, s ktorymi ste boli max. spokojne. Touto operaciu idem riesit aj zdravotne problemy nie len ten esteticky a preto chcem vsadit na tu najlepsiu kartu. Prosim Vas tie, ktore mate tie najlepsie skusenosti, poradte mi. Mozte aj sukromne na nikita1@zmail.sk Dakujem
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti