Dobrý den,
přála bych si podstoupit zvětšení prsou,jsem po dvou dětech a z mých jedniček jsou úplné nulky.Mým největším přáním je mít heká a pevná prsa,bohužel nemám finance abych si mohla dovolit operaci uhradit hotově. je nějaká klinika,která provádí zákrok na splátky(ale ne přes banku či jiné úvěry),ale splácíte té klinice,velice děkuji za odpověď . Lucie
Operace na splátky ??
visitor
Ted jsem narazil na Váš dotaz. Naše klinika má již skoro deset přesně to co hledáte. Podívejte se na naše stránky www.plastickachirurgie.com do sekce časté dotazy - máte problémy s financováním ? Jedna z uvedených variant je ta Vaše. Máme i velmi příznivé ceny za operace - viz. ceník. Je-li pro Vás Ostrava dostupná, rádi se Vám budeme věnovat. S pozdravem,MUDr.Lucák,Ostrava
Proto jsem vám zadala telefon, abyste jej použila k dohodnutí konsultace . a.schmoranzová
visitor
Děkuji.A jedná se tedy o nějaký splátkový kalendář vůči vaší klinice ? Nejde o bankovní úvěr atd. ? Pokud by tedy bylo možné domluvit se na splátkách,lze domluvit nějaká konzultace? A jak dlouho by trvalo než se zákrok provede? Zdá se mi,že teď na zimu je to možná ideálnější,děkuji a budu se těšit ,Moravcová
visitor
Děkuji za odpověď, a jedná se tedy o nějaký splátkový kalendář vůči vaší klinice ? Nejde o bankovní úvěr atd. ? Pokud by tedy bylo možné domluvit se na splátkách,lze domluvit nějaká konzultace? A jak dlouho by trvalo než se zákrok provede? Zdá se mi,že teď na zimu je to možná ideálnější,děkuji a budu se těšit ,Moravcová
Dobrý den paní Lucie ,
v našem zařízení je možné si dohodnout splátkový kalendář .
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie
Vysoké nad Jizerou
481 350 908
S pozdravem prim MUDr Alena Schmoranzová
visitor
Dobrý den,Velice děkuji za Vaši odpověď. Pokud by se jednalo tedy o splátky vůči Vaší klinice a ne přes banku,ráda bych si domluvila konzultaci atd ? Bylo by to možné? Děkuji,Moravcová
Dobrý den, ano u mne je možno operaci na splátky podstoupit. Nashledanou, dre. Remeš, 775 29 61 61
visitor
Děkuji za Vaši odpověď, a jedná se tedy o nějaký splátkový kalendář vůči vaší klinice ? Nejde o bankovní úvěr atd. ? Pokud by tedy bylo možné domluvit se na splátkách,lze domluvit nějaká konzultace? A jak dlouho by trvalo než se zákrok provede? Zdá se mi,že teď na zimu je to možná ideálnější,děkuji a budu se těšit ,Moravcová L.
Málo které pracoviště funguje jako bankovní ústav. Kvůli tomu existují, jak Vy píšete, banky a jiné úvěry.
Mnohokrát se totiž stalo při pokusu o pomoc pacientovi, že pacienti po operaci odmítli zaplatit, protože "jsou nespokojeni" a potom náklady na soudní výlohy výrazně povýšili cenu za výkon. Opak mince je ten, že se může stát, že pracovišťe, které bude poskytovat takovýto servis, Vás nemusí uspokojit, neboť se budete sama domnívat, něco ve smyslu: " no mám to na splátky a tak se o mně moc nestarají". Je to především otrázka psychologická pro Vás a komerční pro pracoviště. Výhodou však možná je, že takové pracoviště nemá legální možnost navýšit cenu operace o úrok, protože na to mají patrně licenci opravdu jen bankovní domy. Přeji hodně štěstí. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den,
ano, operaci je možné koupit na splátky. Vše Vám zajistíme přímo na recepci kliniky.
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
Zákrok
Zvětšení prsou je operace, prováděná v celkové anestezii a trvající asi 1-2 hodiny. Prsa se většinou zvětšují silikonovými implantáty, které jsou umístěny pod prsní žlázu nebo pod sval. Výběr implantátů a jejich uložení závisí na vašich požadavcích a konzultaci s lékařem. Hospitalizace po operaci trvá 1-2 dny, rekonvalescence většinou 7-14dní. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným