Podprsenka
kymberli zaslal(a) v 2.5.2008 13:17:
Dobrý den, můj operátor mi doporučil nosit podprsenku od značky Trumpf a nyní jsem po operaci 5 týdnů. Na poslední kontrole pan doktor zjistil, že jedno prso si sedlo víc a jedno méně a doporučil mi to méně sedlé prso masírovat tahem dolů. Mě se ale zrovna líbí to méně sedlé a tak by mě zajímalo zda se to dá řešit jinou podprsenkou, která by mi upevnila prsa na stejné místo. Viděla jsem podprsenku od Tima a ta má přímo otvory na prsa vytvarované. Poradíte mi prosím.
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
2.5.2008 14:06:
Dobrý den. A řekla jste svému operatérovi, že by se V8m líbil výsledný stav jiný, než jemu? Nikdo z nás Vám neporadí lépe než právě on. Nashledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek