Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - podprsenka - Zvětšení prsou (Augmentace)

podprsenka

lili27 zaslal(a) v 7.10.2008 21:42:   

Ráda bych znala víc názorů prosím,mám podstoupit augmentaci z nulek asi 325ml pod sval implantáty Mentor a podpažím.Prý budu nosi t po operaci jen pás ne zdravotní podprsenku tak se chci zeptat jestli jste stejného názoru a pokud by mi nahota vadila zda můžu požít nějakou ze sportovek např.značka UNNO se zapínáním v zadu,děkuji moc za váš čas

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
10.10.2008 9:58:

Vážená slečno,
asi se setkáte s více názory na Váš problém, jak se říká, víc hlav, víc rozumu. Já osobně spíše pacientkám doporučuji po dobu 4 týdnů nosit speciální podprsenku, kterou si u nás pacientky koupí. Ta zcela nahrazuje obvaz. Elastický popruh je možno také použít - podpažním přístupem je vypreparován tunel a dutina, do které se vloží pod sval implantát. Za jistých situací by se mohl implantát posunout zpět směrem k podpaží. A tento popruh by tomu měl zabránit. Já bych preferoval podprsenku, ale bude lépe, když poslechnete svého operatéra - měla byste mu věřit.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,speciální nebo hodně elastickou podprsenku je možné nosit i v kombinaci s pásem.Je opravdu lepší,obstarat si se zapínaním vepředu.S pozdravem odd.plast.chir.-LD.Tel:242 426 432.www.kosmeticka-chirurgie.cz

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
8.10.2008 9:29:

Dobrý den, jak budou prsa fixována po operaci spíše záleží na domluvě s operatérem. Podprsenku sportovní jistě můžete nosit, jenom zapínání dozadu bude pro Vás asi obtížněji přístupné i vzhledem k umístění pod sval. dr.Paděra

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova