Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Registrace | Přihlášení | Kontakt

prsa - Zvětšení prsou (Augmentace) - Diskuze

moni001 zaslal(a) v 6.10.2008 10:22:   

Dobrý den
Mám vážný zajem o zvětšení prsou.Mam tříleteho syna a mám po dvouletém kojení me prsa jsou dosti malá, ale ani předtím nebyli nic moc.Je mi 23let, vážím 58kg a měřím 174cm a ptám se zdali by šli s jedniček udělat trojky a tuto operaci bych chtěla podstoupit v lednu.Děkuji za odpověd

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Petr Sirotek MUDr. Petr Sirotek
10.10.2008 10:56:

Dobrý den.
Stačí se pouze objednat k nezávazné konzultaci, termín v lednu je stále možný a Váš požadavek též.
Zdravím, dr. Sirotek

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika plastické a estetické chirurgie Medicom VIP Medicom VIP
7.10.2008 11:43:

Vážená paní,
velmi pravděpodobně Váš požadavek můžeme splinit a pomocí implantace silikongelových hmot zvětšit Vaše poprsí na cca č. 3. Ani lednový termín by neměl být problémem, na naší klinice máme čekací dobu od konzultačního vyšetření na operaci asi 6 týdnů. Právě nezávazné konzultační vyšetření je nesmírně důležité, neboť teprve při něm se rozhodne o všech detailech a modifikacích operace a budete seznámena s veškerou problematikou. Na toto konzultační všetření se můžete ke mně objednat na tel. č. 731 208 441 nebo 224 056 004.
Přeji hezký den, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

odpověd

MUDr. Petr Hýža MUDr. Petr Hýža
6.10.2008 17:42:

Ano, velmi pravděpodobně to je možné a vhodné. Termín v lednu by byl možný. Se srdečným pozdravem, Dr. Hýža

Dobrý den, doporučila bych Vám osobní konzultaci s plastickým chirurgem, objednat se můžete na tel. čísle 242 426 432. Hezký den, odd. plastické chirurgie

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
6.10.2008 15:26:

Ano, to je pravděpodobně možné.
Nezbývá vám nic jiného, než si zvolit dobrého plastického chirurga a objednat se na konzultaci.
Zdraví
Dr Svoboda

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
6.10.2008 12:22:

Dobrý den.Vaše přání je možno splnit.Na konzuzltaci se můžete objednat na č.tel.607 115 715.S pozdravem,
MUDr.Libor Polák

odpověd

MUDr. Štefan Lišaník MUDr. Štefan Lišaník
6.10.2008 11:25:

Dobrý den,pokud máte zájem mohu Vám nabídnou i naše pracoviště v Ostravě.S pozdravem Dr.Lišaník

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
6.10.2008 10:37:

Dr. Lucáka mohu doporučit. Velmi zkušený plastický chirurg. Ostatní pracoviště na severní Moravě, které by Vám vyhovovalo asi nejlépe najdete na těchto stránkách, mezi lékaři a kliniky atd. dr.Paděra

odpověd

moni001
6.10.2008 10:39:

Děkuji za odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
6.10.2008 10:24:

Dobrý den, určitě toto jde. Nejlépe navštívit plastického chirurga a vše podrobně rozebrat při osobní konzultaci. dr.Paděra

odpověd

moni001
6.10.2008 10:29:

To bych ráda udělala, ale nevím kam mám jít.Jsem se severní moravy a chtěla bych jít k panu doktorovi Lucákovi.Nemohl byste mi poradit jaká klinika je na severní moravě dobrá
Děkuji

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Zvětšení prsou je operace, prováděná v celkové anestezii a trvající asi 1-2 hodiny. Prsa se většinou zvětšují silikonovými implantáty, které jsou umístěny pod prsní žlázu nebo pod sval. Výběr implantátů a jejich uložení závisí na vašich požadavcích a konzultaci s lékařem. Hospitalizace po operaci trvá 1-2 dny, rekonvalescence většinou 7-14dní.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 9
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Obvykle od 53.726 CZK
  • Obvykle do 62.904 CZK
  • Průměr 58.315 CZK
Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více