Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Reoperace prsou - Zvětšení prsou (Augmentace)

Reoperace prsou

paseo zaslal(a) v 11.7.2008 18:54:   

Dobrý mám implantáty zhruba deset let..Bohužel mi dost často pobolívá jedno prso a to už několik let..Mamografii mám v pořádku-každý rok pravidelně chodím.Přesto v tomto prsu nahmatám zespoda implantát a je i viditelný okem-prso je tím trochu ,,hranatější,,.Do operace se mi moc nechtělo, nemám ještě děti, ale ani je neplánuji.Bohužel mám prsa trochu povislejší a implantáty se mi dnes zdají příliš velké-275ml..Vím, že to chce konzultaci, ale je možnost dát menší implantát a udělat modelaci bez toho aniž by byla jizva do kotvy?děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
14.7.2008 8:53:

Dobrý den. Rozsah jizev se při modelaci odvíjí od velikosti poklesu prsů. Výsledné jizvy Vám tedy může říci až chirurg při konsultaci. Nashledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
14.7.2008 0:08:

Dobrý den, bez konzultace se samozřejmě nelze vyjádřit nijak konkretně, ale bez modelace vložit menší implantát po 10 letech asi nebude reálné. Ale zálěží na tvaru prsů a stupni poklesu. dr.Paděra

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:augmentace a prsní dvorce
odstranenie prsnej zlazy a augmentacia:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova