sedimentace
Petra73 zaslal(a) v 10.10.2008 15:29:
Dobrý den před třema nedělama jsem prodělala anginu, brala antibiotika, byla jsem na předooperačním vyšetření jelikož ted ve čtvrtek nastupuji na augumentaci, krev mám v lati, super, ale sediment moči mám zvýšený na 1, moje obvodní doktorka mi řekla, že mi to nebude vadit v operaci. Nemusím se ničeho teda bát? Děkuji za odpovědi
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
16.10.2008 8:49:
Dobrý den.
Jsem přesvědčen, že takto lehce zvýšený močový sediment Vám při operaci vadit nebude. Zvyšte příjem tekutin a své předoperační vyšetření ještě ukažte Vašemu operatérovi.
Dr. Sirotek
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
15.10.2008 12:22:
Vážená slečno,
Váš termín augmentace poprsí po prodělané angině je hraniční. Ale asi můžete být operována. Každopádně o Vaší situaci by měl být informován Váš operatér, aby zvážil případné nasazení další dávky antibiotik z preventivních důvodů.
Srdečně Vás zdravím, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg. Tel.: 224 056 207.
odpověd
11.10.2008 17:14:
Tady se dá napsat cokoliv, ale tento dotaz směřujte na operatéra. Ten odpovídá za výsledek. dr.Paděra