Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - seróm - Zvětšení prsou (Augmentace)

seróm

Barborra zaslal(a) v 6.8.2008 17:07:

Dobrý deň,
som 5 mes. po operácií, zväčšenie pod sval, rez v podpazuší. Asi po 2 mes. od operácie som si nahmatala hrčku v podpazuší pod jazvou, potom mi opuchla a bolelo ma to, tak som šla na vyšetrenie. Vraj to bol seróm, ešte pooperačná komplikácia. Vytiahli mi odtiaľ 2ml nejakej tekutiny,ktorú dali aj pod mikroskop, ale stále mi tam ešte zostala taká menšia hrčka. Vraj sa to vstrebe a keď nie, mám znova prísť na to odsatie. Na sone mi nič iné nenašli v okolí prsníka.Chcela by som však vedieť názor aj iných lekárov. Je to normálne? Nemôžem mať pod implantátom nejaký zápal? Bolo by to vydieť na tom sone? Ako sa to vlastne prejavý, ak je tam zápal , alebo infekcia? Môže sa to prejaviť aj po takej dlhej dobe? čo to prestne je ten seróm? Môže to byť aj nebezpečné?
Z odpovede vopred ďakujem
Barbora
Vaše odpověd

< Předchozí:augmentaca a leky
Implantáty:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 70.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova