Mám 176 cm, 73,72,90 cm. Mám skoro 1, trošku ovisnuté po dojčení. Prosím Vás, chcela by som vedieť aká veľkosť implantátov by sa mi hodila, ak by som chcela nízky profil, aby boli viac pri sebe? Viem, že na toto je konzultácia,ale potrebujem to vedieť aspoň teoreticky koľko ml by ste mi dali. Za odpoveď ďakujem.
veľkosť implantátov
visitor
Ani teoreticky Vám to nemohu říci, je to opravdu možné jen osobně, kdy se velikost vyměří tzv sizerem ( do podprsenky lzew vložit cosi jako brs, co má určité velikosti. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
visitor
Ďakujem za odpoveď. A ku tej váhe...mám 56-57 kg, štíhla. Ešteže Vás tu máme...Veľký pozdrav.
dobry den.
v prvom rade je postatne aby vysledok posobil prirodzene a bol v symetrii s postavou. preto je velmi tazke odpovedat na takuto otazku bez toho aby sme poznali ostatne telesne parametre. najvhodnejsia je preto osobna konzultacia. suhlasim vsak s kolegynou ze velkost cca 300-350 by bola pravdepodobne primerana..
Vážená pani,k Vašim rozmerom mi chýba Vaš hmotnosť,podľa ktorej sa zorientujeme o množstve podkožného tuku.Ak ste štíhla,s malým množstvom podkožného tuku,potom je pre Vás vhodné vloženie implantátov pod sval vo veľkosti od 300 do 350cc.Podotýkam,že prípadná operácia môže prebehnúť 6 mesiacov po ukončení dojčenia.
Zákrok
Zvětšení prsou je operace, prováděná v celkové anestezii a trvající asi 1-2 hodiny. Prsa se většinou zvětšují silikonovými implantáty, které jsou umístěny pod prsní žlázu nebo pod sval. Výběr implantátů a jejich uložení závisí na vašich požadavcích a konzultaci s lékařem. Hospitalizace po operaci trvá 1-2 dny, rekonvalescence většinou 7-14dní. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným